Henk blikt terug op zijn MAFS-avontuur met Chantal

Married at First Sight Chantal Henk datingshow

Hij heeft ook goede herinneringen

De laatste aflevering van Married at First Sight was eind februari op de buis, maar dat betekent niet dat we het programma en de kandidaten alweer vergeten zijn. Zo gunnen we alle oud-kandidaten een happy end. Henk trouwde in het programma met Chantal, maar hun huwelijk liep op de klippen. Henk vond uiteindelijk toch het liefdesgeluk. Hoe kijkt hu nu terug op zijn MAFS-avontuur?

Die ene klik

De wetenschappers dachten het zeker te weten: dit is een leuke match. Chantal en Henk werden aan elkaar gekoppeld en tijdens de bruiloft leek het even een goede match te zijn. Toch bleek er geen klik te zijn. “Je weet gewoon soms niet hoe dingen lopen. Dat blijkt nu wel. Dan kun je er honderdduizend wetenschappers op loslaten, maar als die ene klik er niet is, dan ga je het niet redden”, deelt Henk met Shownieuws. “De eerste dag was leuk, de bruiloft. Ik geloof best dat zij een schat van een vrouw is. Maar het is net wat ze zei, zij zocht een mannenman en ja, ik ben anders.”

Geen contact

Henk vertelt daarnaast dat hij geen contact meer heeft gehad met Chantal en dat hij daar ook geen verlangen naar heeft. “Na al die negatieve uitlatingen van haar, heb ik daar geen behoefte aan.” Wel voegt hij eraan toe dat hij hoopt dat Chantal ook de liefde van haar leven vindt. “Ik wens haar alle geluk. Ook zij verdient een man om van te houden. Wie verdient dat nou niet?”

Gelukkig in de liefde

Henk is inmiddels tot over zijn oren verliefd op Katja. Hij is zelfs zo weg van haar dat hij onlangs een liedje over zijn nieuwe liefde schreef. Henk is inmiddels twee keer getrouwd, maar driemaal is scheepsrecht. Komt er een derde huwelijk aan? “Hahaha ik denk dat ik dan even moet sparen. De laatste werd betaald, dat scheelt”, grapt de goedlachse Henk.

Lees ook: Zingende politieagent gaat viraal met fantastische cover van Queen

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill MAFS