Henny Huisman over affaire(s) Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’

marco borsato affaires henny huisman

De presentator beweert dat hij al jaren wist van de affaire van Marco

De scheiding tussen Marco Borsato en Leontine zit menig fan nog vers in het geheugen gegrift. De geruchtenmolen rondom verschillende affaires van Marco Borsato draait al een lange tijd overuren. De zanger bevestigde een slippertje met pianiste Iris Hond. Maar hoe zit het met al die andere geruchten? Henny Huisman doet in het weekblad Weekend een boekje open over Marco en zijn affaire(s).

“Er komt nog meer aan” 

In het weekblad neemt Henny Huisman geen blad voor zijn mond. De presentator wist al jaren van de affaire van Marco. Daarnaast laat hij weten dat dit niet alles is. Naar eigen zeggen weet Henny veel meer verhalen over het liefdesleven van Marco. “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”, legt Henny uit aan Weekend. 

Marco Borsato en Maan

Onlangs ging het gerucht dat Marco Borsato een affaire met zangeres Maan had gehad. Henny legt uit dat hij Marco onlangs tegenkwam bij een modeshow met zijn dochter. “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld”, legt Henny uit. “Hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niets verbazen”, aldus Henny. “Dom, en ze is ook nog heel jong.”

Meerdere affaires

Volgens Henny blijft het echter niet bij deze geruchten. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor”, licht hij toe. Volgens Henny is het ontzettend zonde voor het imago van de zanger. “Zo zie je maar, stille wateren…”, vertelt Henny. “Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Lees ook: Kijkers storen zich aan afdingactie van rijke familie in Steenrijk, Straatarm

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll