Ken jij ‘m terug? Zó zag Jamie Oliver er vroeger uit

jamie oliver

De tv-kok deelde een kiekje van zijn 21-jarige zelf

Vrijwel iedereen doet het weleens, bladeren door foto’s die werden genomen tijdens je jeugd. Ook Jamie Oliver dook de foto-archieven in en kwam daar een kiekje van zichzelf tegen toen-ie ongeveer de helft jonger was. 

Jamie zag er vroeger zeker niet verkeerd uit.

21 jaar oud
Oké, niet zozeer Jamie zelf dook in een sentimentele bui het archief in, maar The One Show ging op zoek naar beelden van de destijds nog piepjonge kok. De show van de BBC kwam tv-beelden tegen uit zijn jonge jaren. Jamie was op dat moment 21 jaar oud en werkte toen nog bij The River Café in Londen. “Wanneer ik dit soort beelden terugzie, krijg ik altijd weer kippenvel”, schrijft Jamie onder de foto die hij deelde op Instagram.

Eigen restaurant
Jamie vertelt ook op Instagram dat de foto werd genomen bij de Billingsgate vismarkt. Ook geeft hij toe dat hij nooit had gedacht dat zijn eigen restaurant zich ooit zou vestigen op de achtergrond van de foto. Sindsdien heeft de chef nogal aan de weg getimmerd. Hij maakte verscheidene tv-programma’s, klom in zijn pen om artikelen te schrijven voor Saturday Times Magazine, speelde mee in reclamespotjes voor een supermarktketen én is de eigenaar van verscheidene restaurants. Dat doen we ‘m niet na!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram Jamie Oliver | Beeld: videostill