Kijkers genieten met volle teugen van hilarische aflevering Boer Zoekt Vrouw

Zo’n 3,5 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd

Het was afgelopen weekend weer zo ver: Boer Zoekt Vrouw. Na een week lang thuisquarantaine keken zo’n 3,5 miljoen kijkers uit naar hét lichtpuntje van de week. De eerste logeerdagen van de boeren stonden op het programma, dus kijkers zaten klaar voor een portie ongemakkelijkheid, eventuele romantiek en hilarische momenten. Op Twitter gingen kijkers los om verschillende bijzondere dingen uit de aflevering. Wij sommen de boel voor je op.

Oorverdovend lawaai

Ruzie met je partner over het volume van de televisie? Getwijfeld aan de kwaliteit van je gehoor of de speakers van de televisie? Geen zorgen, het lag niet aan jou. Menig kijker laat op Twitter weten dat de voice-over van Yvon echt verschrikkelijk hard stond. ‘Gelukkig roept Yvon ons af en toe wakker’, klinkt het op Twitter.

Duracel konijn

De vrouwen van Geert-Jan lagen nog maar net in bed, toen zij plots verrast werden door een roze ‘Duracel konijn’, zo genoemd door kijkers op Twitter. Geert-Jan, gehuld in een roze konijnenpak, wenste zijn dames een fijne nacht. Niet geheel onverwachts bracht hij zijn dames de volgende ochtend een bakje koffie op bed – opnieuw gehuld in zijn roze outfit. Twitteraars keken hun ogen uit.

‘Lockdownsfeer’

Omdat deze aflevering wordt uitgezonden tijdens de coronacrisis, vergeleek menig kijker de situatie bij boerin Annemiek met thuisquarantaine. De boerin en haar mannen bleven veilig 1,5 meter uit elkaar en speelden op gepaste afstand een bordspel. ‘Lockdownsfeer’, klinkt het in de reacties op Twitter.

Lees ook: Dit is wat blinde mensen ervaren als ze dromen

Beeld: KRO-NCRV Beeldbank, Fotograaf: Linelle Deunk