Op zoek naar een nieuwe hobby? Déze vrijetijdsbesteding past bij je volgens je sterrenbeeld

Het lijkt ons wel wat!

De lente nadert en dat betekent dat we massaal op zoek gaan naar een nieuwe hobby. De een zoekt vermaak in de tuin en weer een ander stapt op de fiets. Ben jij nog op zoek naar een vrijetijdsbesteding die bij jou past? Déze hobby past bij je volgens je sterrenbeeld.

Is het wat voor jou?

Steenbok, 21 december – 19 januari

Steenbokken zijn zorgzame mensen en staan altijd voor iedereen klaar. Vrijwilligerswerk is hen daarom op het lijf geschreven. Ze maken er andere mensen blij mee en halen er veel voldoening uit. Win-win!

Waterman, 20 januari – 18 februari

Watermannen kunnen niet stil zitten en maken daarom veel originele plannen om verveling tegen te gaan. Watermannen kunnen een tikkie dramatisch zijn; een hobby als acteren past daarom perfect bij ze. Klinkt acteren niet als muziek in de oren? Watermannen hebben een grote fantasie en dit kunnen ze kwijt in het schrijven van verhalen.

Vissen, 19 februari – 20 maart

Vissen beschikken net als de Watermannen over een grote fantasie. Ze zijn ontzettend creatief en daarom past een artistieke hobby als tekenen, schilderen en schrijven goed bij ze. Ook zijn ze graag creatief in de keuken en weten ze heerlijke gerechten uit hun mouw te schudden.

Ram, 21 maart – 20 april

Rammen zijn erg enthousiast en gaan graag op avontuur. Ze houden wel van een uitdaging en kunnen hun energie kwijt in verschillende sporten. Atletiek, bootcamp of CrossFit; de Ram probeert deze sporten graag uit.

Stier, 21 april – 20 mei

Als iemand doorzettingsvermogen heeft is dat de Stier wel. De Stier heeft veel geduld en een hobby waarbij ze zich lang moet concentreren is iets waar ze veel voldoening uit halen. Een cursus naaien, haken, breien of borduren is echt wat voor de Stier. De Stier vindt het daarnaast heerlijk om de natuur in te gaan en de rust op te zoeken tijdens een lange boswandeling.

Tweelingen, 21 mei – 21 juni

Tweelingen zijn sociale personen met wie je goed kunt praten. Tweelingen zijn makkelijk in omgang en vinden het fijn om omringd te zijn door mensen. Ze vinden het leuk om te winkelen of te lunchen met vriendinnen en spreken ook graag bij mensen thuis af om lekker bij te kletsen. De Tweeling houdt er echter ook van om alleen te zijn en kan helemaal opgaan in een goed boek. Elke avond even lezen is iets wat goed bij Tweelingen past.

Kreeft, 22 juni – 22 juli

Kreeften hebben een groot inlevingsvermogen en kunnen daarom helemaal opgaan in een film. Ze leven mee met de personages en vergeten de wereld om hen heen helemaal. Ze kunnen zowel alleen als met iemand samen helemaal genieten van de film. Het maakt ze niet uit of ze een filmpje kijken in de bios of thuis.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus

Leeuwen zijn avontuurlijk en willen zoveel mogelijk van de wereld zien. Ze gaan graag op reis en willen zoveel mogelijk ontdekken. Zowel voor kleine als grote reizen is de Leeuw wel te porren. Ze maken bovendien graag foto’s van de plekken waar ze zijn geweest, want laten zien waar ze zijn geweest, daar halen Leeuwen ook voldoening uit.

Maagd, 23 augustus – 22 september

Maagden zijn op de hoogte van de laatste mode en mogen zichzelf echte trendsetters noemen. Een nevenactiviteit als zelf kleding maken past daarom perfect bij ze. Kruip eens achter een naaimachine of volg een cursus naaien om zelf de mooiste creaties te kunnen maken.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober

Net als de Maagd heeft de Weegschaal gevoel voor mode en ontwerpen. De Maagd neemt geen blad voor de mond en uit graag zijn of haar mening over outfits van vrienden of kennissen. Kledingadvies geven is iets wat je graag doet en waar je goed in bent. Daarnaast ben je een sociaal persoon en bied je een luisterend oor als je vrienden hun verhaal kwijt willen. Hoewel Weegschalen graag omringd zijn door mensen, trekken ze zichzelf ook graag terug. Ze kunnen hun emoties kwijt door deze op papier te zetten.

Schorpioen, 23 oktober – 21 november

Schaf maar meteen een yogamat aan, want de Schorpioen kan helemaal tot rust komen als ze yoga doen. Schorpioenen zijn piekeraars en hebben het beste met iedereen voor. Hun hersenpan kan daardoor soms overlopen van emoties; yoga is daarom echt wat voor de Schorpioen.

Boogschutter, 22 november – 20 december

De Boogschutter staat stevig in zijn of haar schoenen en is vooral onafhankelijk. Net als de Leeuw gaan ze graag op reis. Boogschutters hoeven heus geen verre reis te maken, want ook in eigen land vermaken ze zich prima. Van uitstapjes, weekendtrips of een verre reis maken, wordt de Boogschutter blij.

Lees ook: Mensen met dit sterrenbeeld zijn het slechtst in inparkeren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels