Inparkeren? Mensen met dit sterrenbeeld zijn er het allerslechtst in

Dit sterrenbeeld is dramatisch slecht in inparkeren

Sommigen doen het fluitend met hun ogen dicht, voor anderen is het een ware nachtmerrie: inparkeren. Wij zijn van de laatste categorie en rijden liever tien blokjes om als we zo’n krappe parkeerplek zien, maar dat ligt niet aan ons: het ligt aan ons sterrenbeeld

We kunnen er niets aan doen, onze inparkeer-skills staan in de sterren geschreven.

Stier
De Stier is een notoire kluns als het om inparkeren gaat, vooral omdat het voor dit sterrenbeeld bijzonder lastig is om een fout toe te geven. Ze gaan het liefst op dezelfde voet door, ook al is dat niet altijd de goede. Deze koppigheid is niet heel handig als het inparkeren gaat, ook als het misgaat zal de Stier vastberaden door blijven gaan. Past het eigenlijk niet? Gewoon hardnekkig proberen ertussen te proppen. Een fout toegeven is voor de Stier gelijk aan gezichtsverlies.  Tja, dan zoek je niet gauw met hangende pootjes (of hoefjes) verder naar een nieuwe parkeerplek als je eenmaal al een poging aan het wagen bent..

Beste bestuurders
De beste bestuurders zijn juist Schorpioenen (23 oktober – 1 november) en Leeuwen (23 juli – 22 augustus). Zij slagen het snelst voor hun rijexamen, ze voelen situaties in het verkeer goed aan en hebben bijna nooit een boete op de mat liggen. Dus, Stier: gewoon luisteren naar deze twee als het om inparkeren gaat dus.

Lees ook: Deze workout past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Bron: Libelle | Beeld: Pexels