Heb je een hond? Dit is wat je viervoeter zegt over je persoonlijkheid

hond persoonlijkheid

Je hondenkeuze kan veel verklappen over je persoonlijkheid

De hond is de beste vriend van de mens, zo luidt een bekend gezegde. Zeg nu zelf: die uitspraak klinkt erg plausibel. Vaak lijken honden zelfs een beetje op hun baasje (of is het andersom?). Wist je eigenlijk ook dat het ras van je hond iets zegt over jouw persoonlijkheid?

Chihuahua

Mensen met een chihuahua staan vaak een beetje bekend als diva’s, maar dat is heus niet altijd geval. Je houdt van comfort, maar het is geen harde eis. Je weet goed wat je wilt en maakt dat altijd kenbaar. Je steekt je mening niet onder stoelen en banken en dat is voor mensen die jou net leren kennen nog weleens wennen. Je bent sociaal en houdt ervan om je geliefden zo nu en dan te verrassen.

hond persoonlijkheid

Labrador Retriever 

Net als hun hond zijn Labradorbaasjes geduldige mensen. Je krijgt ze niet zomaar boos en je moet het wel echt bont maken wil je mensen met een labrador tegen je in het harnas werken. Heb jij hun liefde gewonnen? Dan gaan ze door het vuur voor je.

hond persoonlijkheid

Duitse herder

Ben jij verknocht aan Duitse herders en is jouw viervoeter een Duitse herder? Dan verklapt dat over jou dat jij een sterk en betrouwbaar persoon bent. Vrienden zien jou als hun rots in de branding. Net zoals een Duitse herder weet je hoe je de leiding moet nemen en die neem je dan ook. En dat werpt zijn vruchten af. Mensen zijn loyaal naar jou toe en daarom ben jij goed in het opbouwen van duurzame relaties. Zowel romantische relaties als vriendschappelijke relaties zijn bij jou van lange duur.

hond persoonlijkheid

Boxer

Boxerbaasjes zijn mensen die actief in het leven staan. Het zijn geen muurbloempjes en vaak zijn ze de gangmakers op een feestje. Ze zetten zich altijd voor de volle 100 procent in. Ook wanneer ze iets niet leuk vinden, zetten ze de schouders eronder. Ze zijn intelligent, zonder arrogant over te komen en met hen kun je altijd een goed gesprek voeren.

hond persoonlijkheid

Bulldog

Je hebt een hekel aan mensen die moeilijk doen en je waait met alle winden mee. Gaat iets niet volgens plan? Dan zit jij niet bij de pakken neer, maar schakel je makkelijk. Je bent erg nieuwsgierig en vindt het heerlijk om een praatje met iemand aan te knopen. Je bent dan ook erg open minded en dat zorgt ervoor dat mensen graag met jou omgaan.

hond persoonlijkheid

Staat jouw hond er niet tussen? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2