Hoogzwangere Jennifer Hoffman: ‘Ik had nooit gedacht dat ik hier zó van zou genieten’

De actrice zit in het laatste semester van haar zwangerschap

Een zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes is niet elke vrouw gegund. Jennifer Hoffman heeft wat dat betreft geluk. De 39-jarige is momenteel in verwachting van haar eerste kindje en op Instagram geeft de actrice een update over haar voorspoedige zwangerschap.

Voorspoedige zwangerschap

“Het wordt groter en groter”, schrijft Jennifer in de caption op Instagram. En daar lijkt geen woord van gelogen, want haar babybuik valt op de foto niet meer te ontkennen. Ook vertelt De Luizenmoeder-actrice dat haar zwangerschap tot nu toe voorspoedig gaat.

Gekke trek

“Ik ben geen moment misselijk geweest (behalve dan dat ik mannenparfum echt om te kotsen vind, maar dat vond ik ervoor ook al).” Of ze niet zoals bijna elke zwangere vrouw gekke cravings heeft? Dat vindt ze zelf wel meevallen. “Heb geen rare cravings gehad, behalve bladerdeeg. Oké oké oké. En pasta. En kaneelbroodjes. En croissantjes. En gevulde speculaas. En goedkope saucijzenbroodjes van een tankstation.”

Vermoeidheid

Wel vertelt de actrice dat ook zij niet helemaal ontkwam aan de iets minder florissante kant van een zwangerschap. “Zo verschrikkelijk moe de eerste weken”, vertelt ze. “Dieper moe dan ik ooit moe ben geweest, maar verder heb ik niks te klagen. En eerlijk is eerlijk. Ik had nooit gedacht dat ik hier zó van zou genieten. Schopjes, hikjes, bubbels en vlinders. Man wat een feest.” 

Lees ook: Zwangere Kim Kötter deelt prachtig filmpje van ‘draakje’ in haar buik 

Bron: Instagram Jennifer Hoffman | Beeld: BrunoPress