Zo zag Humberto Tan er dus uit toen-ie nog haar had

Wat vind jij leuker staan bij de presentator?

We kennen RTL Late Night-presentator Humberto Tan niet anders dan met een kaal koppie. Op Instagram laat de presentator weten dat hij liever kaal is dan met haar, maar vroeger was dat wel anders; toen sierde zwart haar het hoofd van de 52-jarige. Op social media deelt hij hier een kiekje van.

Het gaf Humberto een andere uitstraling.

Weg bij RTL Late Night

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Humberto Tan, die toch wel bekend staat als dé presentator van RTL Late Night, het programma na de zomerstop niet meer zal presenteren. Het was een keuze waar hij niet achter staat, maar tijdens de bekendmaking hiervan vertelde hij sportief dat hij de beslissing van RTL wel respecteert.

Geen commentaar

Wat de volgende stap van Humberto zal zijn, is nog niet bekend, maar de presentator zit niet bij de pakken neer. Op Instagram plaatst hij zelfs een kiekje van hemzelf waar de zelfspot vanaf spat. Hij schrijft er bij ‘Geen commentaar’. Op de foto is te zien dat Humberto een behaard hoofd heeft, maar dit is niet de favoriete look van de presentator. Hij gebruikt namelijk de hashtag LieverKaal.

Wat vind jij van Humberto’s oude look?

Eeh….geen commentaar… #vroegerisnietaltijdbeter #NooitMeerHaar #LieverKaal #Fugly

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Lees ook: Dit moet je zien: Humberto Tan gaat uit z’n dak bij Amerikaanse talkshow Ellen DeGeneres!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Videostill RTL Late Night