Instagram ontploft: Jennifer Aniston plaatst foto van ‘Friends-reünie’

Inmiddels heeft de foto al meer dan 8 miljoen likes

Afgelopen week dook er voor de liefhebbers van de serie Friends een leuk kiekje op. Friends-actrice Jennifer Aniston maakte haar debuut op Instagram en plaatste een foto met al haar ‘Friends’. Op het gezellige kiekje zien we Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Matthew Perry, oftewel de cast van Friends. En je raadt het niet: de foto leverde zo’n 8 miljoen likes op.  

‘En nu zijn we ook Instagram-FRIENDS’, schrijft Jennifer onder de foto op Instagram.

Instagram-groentje

Onlangs gaf Jennifer Aniston in Entertainment Tonight aan dat ze overwoog om Instagram te installeren op haar telefoon. De actrice gaf aan dat ze het wel zag zitten om iets meer controle te hebben over de verhalen die de ronde doen. “Het klinkt wel intrigerend. Misschien doe ik het wel”, gaf Jennifer aan.

Like bomb

En dat was geen slecht idee. De actrice plaatste een kiekje met de zes hoofdrolspelers uit de serie en dit leverde haar miljoenen likes op. Het account van Jennifer werd zodanig veel gevolgd dat Instagram voor een korte periode op tilt sloeg. Inmiddels zijn de problemen opgelost en staat de teller op 8 miljoen likes. Daarnaast heeft het account van Jennifer – ondanks het schaarse aantal foto’s op haar account – zo’n 6.6 miljoen volgers.

Reünie

In The Howard Stern Show vertelt Jennifer het verhaal achter de foto. “We hebben deze week samen gedineerd, op zaterdagavond”, vertelde de actrice. “We hebben zo hard gelachen.” Behalve dit vrolijke kiekje van een reünie, hoopt menig fan natuurlijk op een échte reünie. Jennifer geeft daarom gelijk maar antwoord op deze vraag: “Ik zou nergens staan zonder de serie, maar ik wil geen nieuw leven in de reeks blazen. Het zou nooit zo goed zijn als het origineel. We willen het nalatenschap van Friends niet verpesten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Lees ook: Flinke tegenvaller voor schaatser Sven Kramer na fietsongeluk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t oPinterest

Bron: HLN | Beeld: Videostill YouTube