Internet in de ban van poll: ‘Was jij je benen onder de douche?’

De meningen over het wassen van benen onder de douche zijn behoorlijk verdeeld

Het lijkt een simpele vraag: was jij je benen als je onder de douche staat? Voor veel mensen is het vanzelfsprekend of ze dit wel of niet doen. Toch is het misschien minder vanzelfsprekend dan we zouden denken. De poll die eigenlijk een hele simpele vraag stelt, roept namelijk heel wat discussie op via Twitter.

De simpele vraag werd gesteld door de Amerikaanse schrijver Conor Arpwel op Twitter.

Poll

Deze belangrijke levensvraag werd in 24 uur door middel van een poll door meer dan 800.000 mensen beantwoord. Er zijn zelfs diverse spin-offs van de poll gemaakt. Uit de cijfers blijkt dat 81 procent van de mensen de benen wel wast onder de douche en 19 procent doet dit niet. Bij de nee-stemmers is de reden vaak dat het volgens hen helemaal niet nodig is om je benen extra te wassen, omdat shampoo en zeep toch langs je lichaam naar beneden stromen.

Reacties op Twitter

Bij de nee-stemmers worden hun meningen toegelicht. Zo zegt één iemand via Twitter: “Ik heb het gevoel dat mijn benen niet vuil worden. Plus, de zeep en shampoo lopen gewoon langs mijn benen naar beneden als ik aan het douchen ben.” Een ander zegt: “Ik was mijn benen niet. Zeep is niet goed voor je huid. Ik was wel andere delen die een geurtje krijgen en het zeepwater wast de rest wel.” De schrijver die poll deelde gaat waarschijnlijk voor de miljoen stemmen, want zijn poll is nog steeds in te vullen. Via zijn Twitteraccount stuurt hij reminders dat de poll nog ingevuld kan worden. Conor Arpwel heeft in ieder geval wel wat overgehouden aan de poll, want de schrijver heeft nu zo’n 6000 volgers.

Lees ook: Hoe vaak moeten we nu echt douchen? Dit is het antwoord!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: De Telegraaf | Beeld: Pexels