Iris Hond openhartig over geheime relatie met Marco Borsato

iris hond marco borsato

“Dit had niet mogen gebeuren”

Marco Borsato bevestigde onlangs op zijn Instagram dat hij tijdens zijn relatie met Leontine Borsato een scheve schaats heeft gereden. De zanger zou een affaire gehad hebben met pianiste Iris Hond. In een interview met Privé doet de pianiste een boekje open over deze geheime relatie. 

Een vluchtig contact

Aan Privé vertelt Iris dat zij en Marco allereerst ‘gewoon’ goede vrienden waren. Marco, die sinds 1998 getrouwd is met Leontine Borsato, kon het goed met de pianiste vinden. “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep”, geeft Iris aan.

Meer dan een vriendschap

De pianiste biecht op dat er tijdens dit goede contact met Marco, het verder ging dan zij vooraf had gedacht. “Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.” De pianiste geeft aan dat er absoluut geen sprake was van een lange relatie. “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.”

Leontine Borsato

Ondanks dat de relatie tussen Iris en Marco geheim was, werd de affaire al vrij snel met Leontine besproken. “Daar was ik natuurlijk niet bij”, geeft de pianiste aan. Daarnaast vertelt Iris dat zij en Marco elkaar na de kortstondige affaire een lange tijd niet hebben gezien. De pianiste vertelt echter dat zij Marco nooit ontlopen heeft. “We konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken.”

Lees ook: Martien Meiland over seizoen 3-aankondiging: ‘Er zijn pagina’s die nepnieuws verspreiden’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf: Paulien van de Loo