Martien Meiland over seizoen 3-aankondiging: ‘Er zijn pagina’s die nepnieuws verspreiden’

Martien Meiland derde seizoen Chateau Meiland

Eerder dachten we nog dat er een derde seizoen van Chateau Meiland kwam

Liefhebbers van Chateau Meiland konden vanochtend opgelucht ademhalen, want er zou definitief een derde seizoen van het vermakelijke realityprogramma komen. Dit nieuws bevestigde Martien Meiland himself op Facebook. Tenminste, dat dachten we. Op het échte Instagramaccount van Martien vertelt de kasteelheer dat er nepnieuws wordt verspreid vanuit zijn naam. 

Seizoen drie Chateau Meiland

We dachten eindelijk antwoord te hebben op de vraag of er een derde seizoen van Chateau Meiland komt. Vanochtend werd bekend dat er een derde seizoen zou komen. “Seizoen drie komt gewoon”, stond op een account van Martien. Het bleek helaas om een nep Martien te gaan, zo schrijft de echte op Instagram. 

Martien Meiland

Chateau Meiland werd het afgelopen jaar een groot succes en de familie won zelfs de Televizier-ring met hun realityprogramma. Het was een tijd onzeker of er een derde seizoen komt van het programma, aangezien Martien eerder bij Pauw aangaf dat het nog niet honderd procent zeker was of een nieuw seizoen gemaakt zou worden. Gelukkig weten we het nu zeker. “Seizoen drie komt er gewoon!”, schrijft de extravagante Martien op Facebook.

Kerstspecials en oudejaarsspecial Chateau Meiland

We moeten nog even wachten op het nieuwe seizoen, maar in de tussentijd kunnen we nu nog genieten van de kerstspecial van Chateau Meiland. Twee van de in totaal vijf afleveringen zijn inmiddels op de buis verschenen en fans zijn door het dolle heen. Naast de speciale kerstafleveringen sluiten de Meilandjes het jaar goed af met een oudejaarsspecial op SBS 6.

Lees ook: Kijkers liggen dubbel om eerste kerstspecial Chateau Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Reni Van Maren