Het is eindelijk zover: Dr. Phil keert weer terug op tv!

Dr. Phil

Wat moeten we ook zonder Dr. Phil?

Voor velen was een aflevering Dr. Phil vaste prik in de namiddag. In het praatprogramma geeft hij zijn gasten advies over hun problemen en probeert hij tot een oplossing te komen. Echter verdween het programma van de Nederlandse televisie, maar Dr. Phil-fans kunnen opgelucht ademhalen: binnenkort schittert de Amerikaanse tv-psycholoog weer op de buis.

Nog even en we kunnen weer nieuwe afleveringen kijken.

RTL Live
Tot begin dit jaar konden liefhebbers van het praatprogramma van Dr. Phil zich iedere middag tussen vijf en zes voor de buis nestelen voor een nieuwe aflevering. De heftige zaken die Phillip McCraw behandelde in zijn show en zijn wijze raad hielden velen aan de buis gekluisterd. Op RTL 4 was het programma te zien tot afgelopen maart. Met de start van RTL Live moest Dr. Phil plaatsmaken voor een ander format. Zijn populaire show werd toen vervangen voor herhalingen van RTL-programma’s. Dit tot groot verdriet van fans van het programma.

Uitzendingen
Gelukkig hoeven we niet lang meer zonder de wijze raad van de psycholoog. Vanaf 1 januari kunnen we weer iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering. Dit keer verschijnt de psych niet op RTL 4, maar op RTL 5 om 17.30.

Lees ook: Ellen Degeneres doet iets waanzinnigs voor deze vrouw die pas net 8 dagen kan horen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Televizier | Beeld: Videostill