Isa Hoes over heftige tijd: “Ik klapte in elkaar en zag ineens wat ik had gedaan. Ik kon niet meer!”

Isa vertelt over haar heftige periode op Instagram

Isa Hoes staat bekend als een bijzonder sterke vrouw, na de dood van haar grote liefde Antonie Kamerling heeft ze keihard geknokt om haar hoofd boven water te houden. Maar dat niets is wat het lijkt en dat ook sterke vrouwen soms ‘zwakke’ momenten hebben wordt duidelijk uit het bericht dat zij onlangs op Instagram plaatste.

Sterk
Isa (49) vertelt in het bericht dat zij lang niet altijd zo sterk is als mensen denken. Op social media biecht de actrice en schrijfster op dat ze drie maanden geleden totaal in elkaar is gestort. Een uitbarsting die zich eigenlijk al jaren op heeft gebouwd, al vanaf de lagere school. “Op de lagere school werd ik door een klasgenoot geschopt en geslagen. Altijd als niemand het zag, of samen met anderen die lafjes wegkeken. Maar ook ik deed niets”, zo schrijft ze bij de foto op Instagram. “Ik implodeerde, had iedere dag buikpijn en wilde op een gegeven moment niet meer naar school. Wel leefde ik in mijn fantasiewereld. Wacht maar, dacht ik. Als ik later groot ben, word ik een hele goede actrice!”

Antonie
Maar toen ze het eenmaal had gemaakt als actrice, sloeg de twijfel over haar eigen kunnen toe. “Bij alles wat ik voor elkaar kreeg, was er een stem die zei dat het vast mis ging, dat ze zich vergist hadden. En al die jaren ging ik door, maar vond ik dat het beter moest en beter kon.” Na het overlijden van Antonie kwam ze zichzelf weer keihard tegen. Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2