Isa Hoes dolblij met oude foto’s van Antonie Kamerling

Ze had deze foto’s nog niet eerder gekregen

Voor Isa Hoes was Antonie Kamerling de liefde van haar leven. Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat Antonie uit het leven stapte. Isa mist hem nog elke dag. Fotograaf Govert de Roos wist haar onlangs op een bijzondere manier te verrassen. De fotograaf gaf Isa een paar exclusieve kiekjes waar ze samen met Antonie opstaat.

Prachtige foto’s

Isa is dolgelukkig met de beelden die ze in handen kreeg van haar met haar grote liefde. Op Instagram deelt ze vol trots de kiekjes. De 52-jarige actrice schrijft in de caption dat ze ontzettend dankbaar is dat ze deze beelden kreeg. “Nog steeds verdrietig, maar zó fijn om foto’s van ons samen te krijgen. Dankjewel Govert de Roos.” Maik de Boer mocht destijds de styling van de shoot voor zijn rekening delen en deelt meteen een herinnering op Instagram. “En wat hadden we een plezier. Het was één en al liefde in die studio en dat zie je.”

Herinneringen

Fans van de actrice delen ook steunbetuigingen of hun gedachtes aan een geliefde. Een van de fans deelt een bijzondere herinnering met Isa. Zo schrijft ze op Instagram: “Jullie zijn toen met Rick Engelkes op Schiermonnikoog geweest voor het toneelstuk De Minnaar. Daar stond toen in het zand geschreven Antonie en Isa. Aan het eind van de avond mochten mijn vriendin en ik met Antonie op de foto. Onze vakantie kon niet meer stuk.” Ook steekt de vrouw Isa een hart onder de riem. “Het gemis kan je soms als een golf overspoelen. Koester de herinneringen. Het heeft je gemaakt tot wie je nu bent.” Isa reageert vervolgens dat ze het leuk vindt dat de vrouw dit bericht deelt.

Lees ook: Zo ziet de dochter van Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle er nu uit

Bron: Instagram Isa Hoes | Beeld: Videostill