Jacky Duchenne reageert op bericht over Rico’s ‘valentijnsbloemen’ voor Yolanthe

Rico maakte gisteren duidelijk dat hij ‘regelmatig attenties stuurt naar mensen’

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten gisteren bekend uit elkaar te zijn. De twee waren maar liefst dertien jaar samen. De geruchtenmolen draaide vervolgens overuren, want een bericht van Jacky zou erop wijzen dat Yolanthe voor Valentijnsdag een boeket bloemen van Rico kreeg. Niets bleek minder waar te zijn en Jacky laat weten spijt te hebben van haar bericht.

Bloemen voor Yolanthe

Yolanthe plaatste een video op Instagram waarop ze samen met haar zoontje bloemen bij het graf van haar vader legt. Jacky zag deze video en reageerde daar cryptisch op. “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een valentijnscadeau gehad!” Jacky verwijderde haar bericht al snel, maar het kwaad was al geschied. De geruchtenmolen was al aan het draaien. Even leek het erop dat Yolanthe de reden was van de break-up tussen Rico en Jacky.

Emoties namen de overhand

Rico klaarde al snel de lucht en reageerde op de geruchten tegen De Telegraaf. “Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.” Op Instagram reageerde Jacky maandagavond ook op alle hectiek. “Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen.” Jacky laat weten dat ze de Instagramvideo keek zonder geluid en daardoor dacht dat de bloemen een geschenk waren voor Valentijnsdag. Ze geeft toe dat het een impulsieve fout was.

Eigen weg

Rico gaf al eerder aan dat hij zijn drie kinderen en Jacky rust gunt en vroeg de media om hun privacy te respecteren. Ook Jacky benadrukt die wens. “Ric en ik hebben dit samen opgelost en de kogel is door de kerk. We gaan beiden onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken”, sluit Jacky haar bericht af.

Lees ook: André en Bridget bevestigen het nu zelf: ‘We zijn uit elkaar’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Jacky Duchenne | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang