Rico Verhoeven met stomheid geslagen: boeket voor Yolanthe was geen valentijnscadeau

De kickbokser geeft opheldering over de bloemen

Rico Verhoeven deelde vandaag met de wereld dat hij en zijn vriendin Jacky Duchenne uit elkaar zijn. Kort na de bekendmaking deden geruchten de kop op dat Rico voor Valentijnsdag bloemen naar Yolanthe Cabau heeft gestuurd. Dit kwam mede door een cryptisch bericht dat Jacky op de Instagrampagina van Yolanthe plaatste. Rico geeft opheldering over de situatie aan De Telegraaf.

Valentijnsbloemen

Yolanthe Cabau plaatste vier dagen geleden een video op Instagram waarop te zien is dat ze samen met haar zoontje bloemen bij het graf van haar vader legt. Jacky reageerde daar met een bijzondere boodschap op: “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Inmiddels is Jacky’s reactie verwijderd, maar het bericht stond lang genoeg op Instagram om tumult te veroorzaken. Zou Yolanthe dan de reden zijn van de breuk tussen Rico en Jacky?

Reactie Rico

Rico vroeg vanochtend al op Instagram om rust voor hem en zijn familie en zit niet te wachten op roddels. De wereldkampioen geeft dan ook opheldering aan De Telegraaf. “Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet”, begint de kickbokser. “Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is”, verklaart Rico.

Geruchtenmolen

Rico laat weten dat hij en Jacky nog in hetzelfde huis wonen en op zoek zijn naar een goede oplossing voor de woonsituatie. Ook meldt hij dat het vervelend is dat elk contact dat hij nu met iemand heeft onder de loep wordt genomen. “Elk contact met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaatst, omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af.” De 30-jarige bokser benadrukt dat Yolanthe niets te maken heeft met de definitieve breuk.

Lees ook: André en Bridget bevestigen het nu zelf: ‘We zijn uit elkaar’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Videostill YouTube