Jan Dulles deelt lieve foto met zoontje: ‘Wat fijn om je weer te zien lachen’

Ook vertelt de 3JS-zanger openhartig over het verlies van zijn dochtertje

Jan Dulles gaat momenteel door een van de zwaarste periodes in zijn leven. Vorig jaar december belandde de zanger in een ware nachtmerrie, toen zijn drie maanden oude dochter Donna plotseling overleed. Ondanks het verdriet, deelt de 3JS-zanger nu een hartverwarmende foto met zijn zoon James. 

Gitaar gekregen 

“James heeft een gitaar gekregen”, schrijft Jan bij een selfie met zijn zoontje die een kleine gitaar vasthoudt. “Hij kan ‘m al bijna zo goed vasthouden als ome Japie en ome Kees. Als-ie er nou ook nog zo goed op leert spelen…” Wellicht zien we de tweejarige James over een aantal jaar terug als nieuwe ‘J’ in de band. “Wat die gitaar betreft, dat komt vast goed met zo’n muzikale papa” en “vandaar de naam James, hij kan straks in zijn vaders voetsporen treden”, luidt het ook in de reacties. 

Lieve reacties

Het is de eerste foto die de zanger plaatst sinds het plotselinge overlijden van zijn dochtertje Donna. Onder de foto op Instagram stromen de lieve reacties dan ook binnen. “Wat fijn om je toch weer te zien lachen”, “fijn die glimlach, Jan” en “koester deze momenten, die houden je sterk”, is een greep uit de vele reacties. Daarnaast worden er door talloze volgers en bekende vrienden, zoals Nicolette Kluijver en Wendy van Dijk, hartjes achtergelaten. 

Nachtmerrie 

Hoewel het fijn is om Jan weer te zien lachen, gaat er een hoop verdriet schuil achter die lach. De zanger had zijn drie maanden oude dochter in zijn armen toen ze stierf. Aan Privé vertelt hij over deze nachtmerrie. “Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.” Achteraf bleek het meisje een scheurtje in haar middenrif te hebben. 

Trauma 

Volgens Dulles was ze de avond voor haar overlijden een beetje slap. Hij dacht met zijn vrouw dat het na een nachtje slapen wel weer anders zou zijn. Dat bleek helaas niet het geval. De volgende ochtend belde Jan de huisarts, maar het was al te laat. “Ze was totaal niet meer zichzelf. Ik pakte haar op en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat. Vreselijk, echt vreselijk.”

Lees ook: Jan Dulles openhartig over verlies dochter: ‘Grote bak verdriet’

Bron: Instagram Jan Dulles, Linda, Weekend | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst