Jan Dulles over zwangerschap vriendin: ‘Een dubbel gevoel’

Jan Dulles

In december moest het stel afscheid nemen van hun dochtertje Donna

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline hebben een zware periode achter de rug na het verlies van hun dochtertje Donna. Gelukkig schijnt er inmiddels weer licht aan het einde van de tunnel, nu Caroline zwanger is van hu derde kindje. Geluk en verdriet ligt in dit geval erg dicht bij elkaar en dat is niet altijd makkelijk, vertelt de 3J’s-zanger aan RTL Boulevard

Worsteling met gevoel

“Het was vooral voor Caroline een worsteling met haar eigen gevoel”, vertelt Jan aan RTL Boulevard. De twee vroegen zich aan het begin vaak af of ze wel blij mochten zijn. “Je verstand zegt: ja, je mag hier gerust blij om zijn, maar je gevoel spreekt dat dan tegen”, legt de zanger uit.

Heel dubbel

Vooral aan het begin van de zwangerschap worstelde het stel met een dubbel gevoel. “In die eerste periode, toen we het helemaal nog voor onszelf moesten houden en tegen niemand konden vertellen, toen was dat echt heel dubbel”, aldus Dulles. Gelukkig trok dat gevoel uiteindelijk wel weg. “Op het moment dat we het aan de eerste mensen gingen vertellen, dan zie je eigenlijk de blijdschap en de opluchting. En toen maakte dat ons toch wel gelukkig, ja”, besluit de 3J’s-zanger.

Donna

Op 19 december kwam het nog maar drie maanden oude dochtertje van Jan en Caroline te overlijden. Een nachtmerrie voor elke ouder. In Rooijakkers over de vloer vertelde het stel er eind maart openhartig over. Beiden hebben het erg moeilijk met het verlies, maar gaven toen al aan dat ze hopen dat ze ooit nog een kindje mogen krijgen. “Maar je weet niet of het lukt natuurlijk en ze komt er niet door terug. Dat kan ook niet en dat weet ik. Maar ik zeg nu gewoon: ‘Ik heb twee kinderen. En ik hoop dat het er ooit drie worden”, vertelde Caroline daar toen over. En die derde is nu dus onderweg!

Lees ook: Jan Dulles en Caroline onthullen geslacht van derde kindje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress