Babynieuws: Jim Bakkum wordt voor de derde keer vader

Jim

Jim en Bettina maken het nieuws bekend op Instagram

Het is altijd een vrolijke aangelegenheid als iemand ter wereld zwanger wordt. Het is natuurlijk altijd een klein wondertje. Dit keer mag Jim Bakkum (31) zich weer gelukkig prijzen. Hij krijgt voor de derde keer een kindje met zijn vrouw Bettina Holwerda (39). 

Blij nieuws in huize Bakkum.

Hete zomer

Het stel maakt dit vrolijke nieuws bekend op Instagram. Onder de foto schrijft Jim: “Kusjes op mama’s buik! We kunnen het nauwelijks geloven, maar binnenkort mogen we voor de derde keer dit wonder ervaren. Lux en Posy krijgen er een broertje of zusje bij”. Jim vraagt ook even aandacht voor zijn vrouw, omdat hij zo trots op haar in. Hij vertelt dat hij het enorm knap vindt dat ze zich zo ‘kranig door de een ellendige, hete(!!) zomer heeft heengeslagen’. Hij kan echt niet wachten tot hij het blauwe of roze wolkje in zijn armen kan houden.

Kinderen

Jim en Bettina trouwden in 2011 en kregen samen al twee kinderen. Hun zoon heet Lux (5) en hun dochter Posy (3). Wij zijn heel benieuwd of zij een broertje of zusje mogen verwelkomen in deze wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

D E B A K K U M S ?

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Lees ook: Ali B stuit op veel kritiek op foto waarop hij doucht met zoontje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill RTL Entertainment