Jim Bakkum zet vrouwen in het zonnetje na geboorte dochter

De acteur brengt een ode via Instagram

Op 1 maart werden Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda voor de derde keer ouders. Afgelopen vrijdag verwelkomden ze dochtertje Molly in hun leven. Dat de acteur voor de derde keer een geboorte mee mocht maken, is iets wat veel emoties bij 31-jarige losmaakt. Daarom brengt hij een ode aan zijn vrouw en alle andere vrouwen.

Bettina heeft een pittige bevalling achter de rug.

Zware bevalling

Zowel Bettina als Jim lieten op Instagram weten dat hun derde kindje is geboren. De 40-jarige musicalactrice sprak in haar bericht openhartig over de bevalling, die alles behalve makkelijk ging. “Ik dacht: die derde, die vliegt eruit. Ik zal het ziekenhuis niet eens halen. Nou, daar had ik me op verkeken”, vertelt de blondine. “Dit was de pittigste bevalling van de drie, maar ik zou het nog 1000 keer doen, meteen! Want nu zijn er Lux, Posy en Molly en daar zijn mijn liefste man en ik gewoon papa en mama van. Iets mooiers dan dat bestaat er simpelweg niet”, gaat ze verder.

Respect

De zware bevalling die zijn vrouw had, is Jim duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten. Zo laat hij op Instagram weten dat hij iets van het hart moet. “Ik wil héél graag iets zeggen. Iets dat iedereen moet lezen. Vooral mannen”, begint de acteur zijn bericht. “Alles wat wij van het mannelijk geslacht ooit zullen bereiken of doen, staat in de grootste schaduw van wat vrouwen voor prestatie leveren tijdens een bevalling.” Jim laat in zijn bericht weten veel respect en bewondering te hebben voor vrouwen, met name tijdens de bevalling. “Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat. Het feit dat je uren en uren achter elkaar met de ergste pijn die er is door kan gaan om uiteindelijk een mens uit je lichaam te persen, vind ik echt mindblowing.”

Ode

Tevens laat hij weten buitengewoon trots te zijn op zijn vrouw. “Ik ben ZO trots op mijn vrouw. ZO veel respect voor haar prestatie.” Ook bedankt hij alle moeders. “Ik wil dat iedereen dit weet en beseft en ook nog eens extra aan die mama’s van ons denkt. Want die hebben iets moeten doorstaan hoor, om ons ter wereld te zetten en een goed leven te geven. Mijn ode”, sluit Jim zijn bericht af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik wil héél graag iets zeggen. Iets dat iedereen moet lezen. Vooral mannen. Alles wat wij van het mannelijk geslacht ooit zullen bereiken of doen, staat in de grootste schaduw van wat vrouwen voor prestatie leveren tijdens een bevalling. Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat. Het feit dat je uren en uren achter elkaar met de ergste pijn die er is door kan gaan om uiteindelijk een méns uit je lichaam te persen vind ik echt mindblowing. Ik heb het nu 3 keer meegemaakt en het is zo emotioneel om te zien. Ik ben ZO trots op mijn vrouw, ZO veel respect voor haar prestatie. Dit heb ik haar zelf ook heel vaak gezegd hoor, ik zeg dit niet voor de buitenwereld. Ik wil dat iedereen dit weet. En beseft. En nog eens extra aan die mama’s van ons denkt. Want die hebben iets moeten doorstaan hoor, om ons ter wereld te zetten en een goed leven te geven. Tot zo ver mijn relaas. Mijn ode. ????

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Gezin

Jim en Bettina stapten in 2011 in het huwelijksbootje. Op 22 november 2012 kwam hun eerste kindje Lux ter wereld en op 3 maart 2015 werden ze de ouders van Posy. In september maakte het stel bekend dat ze een derde kindje verwachtten. Het geslacht van het kindje bleef onbekend. Op 1 maart werd hun dochter Molly geboren.

Lees ook: Jim en Bettina openhartig over gezinsuitbreiding: ‘Je gaat niet roepen dat je op een derde hoopt’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Jim Bakkum & Bettina Holwerda | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen