Kom in de kerststemming: John Lewis brengt nieuwe kerstreclame 2019 uit

De kerstreclame van John Lewis zorgt dit jaar weer voor natte ogen

Ieder jaar worden we getrakteerd op een prachtige kerstreclame van het Britse warenhuis John Lewis. Ook dit jaar slaagt het warenhuis erin om een ontroerende reclame voor de kerst uit te brengen. Dit jaar heeft het schattige draakje Excitable Edgar de hoofdrol. Wees gewaarschuwd, want de reclame is een echte tranentrekker.

De reclame zorgt bij de kijkers voor de nodige ontroering.

Excitable Edgar

In het reclamespotje maken we kennis met het schattige draakje Excitable Edgar. Samen met zijn beste vriendinnetje Ava wonen ze in een pittoreske kerstdorpje. Edgar wordt door alles wat met kerst te maken heeft razend enthousiast, waardoor hij het spuwen van vuur niet altijd even goed onder controle heeft. Sneeuwpoppen, ijs om op te schaatsen, alles smelt door het vuur van Edgar. Iets dat de dorpsbewoners hem niet in dank afnemen. Gelukkig helpt Ava hem om zijn kwaliteiten op de juiste momenten te benutten.

Tranentrekker

Het kerstspotje van John Lewis staat nog maar één dag op het internet en is inmiddels al ruim 900.000 keer bekeken. Op social media laten de kijkers weten het niet droog te kunnen houden na het zien van de video. Zo schrijft iemand: ‘Opnieuw keihard janken’. Een ander laat weten: ‘Het jaarlijkse tranendal kan weer beginnen.’ Bekijk de kerstreclame van John Lewis onderaan het artikel.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle vieren dit jaar geen kerst bij koningin Elizabeth

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill John Lewis YouTube