John Williams over heftige situatie in Help Mijn Man is Klusser: ‘Bizar’

Deze uitzending verliep anders dan normaal

Afgelopen woensdagavond bracht presentator John Williams een bezoek aan de dolverliefde Salma en Tim in Help Mijn Man Is Klusser. Ondanks dat het koppel enorm gek op elkaar is, kunnen zij momenteel niet samenwonen. Dit allemaal doordat het huis van het koppel onbewoonbaar is. 

Anders dan normaal

Waar John Williams normaal gesproken direct een bezoek brengt in de bouwval van het desbetreffende koppel, verliep dit deze keer anders. De presentator bezocht de hoogzwangere Salma in haar eigen appartement. Salma woont hier tijdelijk, aangezien zij met haar baby niet in de bouwval van het koppel kan verblijven. In haar eigen appartement kan de familie niet samenwonen. Hier is het appartement namelijk veel te klein voor.

Een latrelatie

“Ons leven lijkt nu op een latrelatie”, vertelt de hoogzwangere Salma aan John. “Het geeft mij nu heel veel stress. Maar het klinkt raar: hij is degene die mij gelukkig maakt en ik wil hem geen pijn doen.” Na een gesprek met de presentator komt het een en ander naar boven. Zo zou Tim volgens Salma vanwege zijn onregelmatige werktijden en gameverslaving de enorme klus opdracht maar niet afronden.

“Wat erg dit”

Na het eerlijke verhaal van Salma besluit John een kijkje te nemen in het huis van de familie. Tot zijn grote verbazing is de boel nog veel erger dan hij had verwacht. Wanneer Tim aangeeft dat het slechts 8 °C in het huis is, aangezien de cv-ketel niet werkt, is bij John de maat vol. Net als veel kijkers op Twitter vraagt John zich af: “Waarom leef je zo?”

Aflevering gemist? Bekijk hier de nieuwe aflevering van Help Mijn Man is Klusser terug.

Lees ook: Dit is waarom het coronavirus minder dodelijk is voor vrouwen dan voor mannen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland