Johnny de Mol deelt eerste details over zijn toekomstige huwelijk

De presentator licht vast een tipje van de sluier op

Vorig jaar september ging Johnny de Mol op een knie voor zijn vriendin Anouk van Schie. Meteen een bruiloft plannen zat er niet in, want Anouk was net zwanger van hun eerste kindje. Nu, drie maanden na de geboorte van hun kindje, wordt het tijd om die bruiloft toch eens te plannen.

Aan Shownieuws geeft Johnny vast wat details weg.

Aanzoek

Sinds 2016 vormen Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie een prachtig stel. Johnny had de dochter van Anouk meteen in zijn hart gesloten en afgelopen april kreeg het stel samen een zoontje: Johnny. Op het moment dat de presentator hoorde dat zijn vriendin zwanger was, besloot hij zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Het 4-jarige dochtertje van Anouk, Kiki, hielp Johnny mee met het aanzoek.

Bruiloft

Afgelopen donderdag voelde Shownieuws de 38-jarige aan de tand over zijn huwelijksplannen. Erg veel wilde de presentator er niet over kwijt, maar we weten nu wel iets meer over de datum en de locatie. “Dat is ergens volgend jaar en in ieder geval niet in Nederland”, zo vertelde Johnny. We zijn benieuwd op wat voor prachtige droomlocatie Johnny en Anouk elkaar het jawoord zullen geven.

Lees ook: Johnny de Mol over zijn huwelijksaanzoek: “Ik heb ouderwets om de hand van zijn dochter gevraagd”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte