Ontzettend schattig! Zo vroeg Johnny de Mol zijn Anouk ten huwelijk

Samen met Anouks dochtertje Kiki plande hij het aanzoek

Afgelopen september maakten Johnny de Mol en Anouk van Schie bekend dat ze gaan trouwen en dat het stel een kindje verwacht. Tot op heden was er weinig bekend over het aanzoek en hoe dat allemaal is gegaan. Gelukkig vertelt Johnny er nu openhartig over. 

Het ging allemaal heel schattig.

Toestemming
Johnny de Mol was de gasthoofdredacteur van de nieuwe LINDA.Man en in het nummer vertelt hij hoe het huwelijksaanzoek in z’n werk was gegaan. Hij is eerst een biertje gaan drinken met de vader van Anouk om te vragen of hij met haar mocht trouwen. Haar vader gaf zijn goedkeuring en toen heeft hij de hulp ingeroepen van Anouks dochtertje Kiki om samen alles in gang te zetten.

Roze balonnen
“Ik ben samen met Anouks dochter Kiki een hele dag bezig geweest met de voorbereiding van mijn aanzoek. We kochten kinderchampagne en gewone champagne, rozen en ballonnen. Elke keer als Anouk belde, haalde ik de hoorn zo snel mogelijk bij Kiki weg om te zorgen dat ze niets zou verklappen. Aan het eind van de dag kwam ze thuis. Het hele huis was versierd. Ze stapte met grote ogen binnen en ik wilde net op mijn knieën gaan toen Kiki riep: ‘Hij gaat je ten huwelijk vragen’”

Wanneer de trouwerij zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill