Johnny de Mol praat openhartig over de voorbereidingen op het aanstaande vaderschap

Anouk is zijn rots in de branding

Een paar maanden geleden maakte Johnny de Mol bekend dat hij zijn grote liefde Anouk van Schie zijn verloofde mag noemen. Dit was echter niet het enige goede nieuws dat hij had, want kort daarna onthulde de presentator dat Anouk in blijde verwachting is van hun eerste kindje. 

De 39-jarige acteur neemt zijn rol als aanstaande vader heel serieus en deelt in een interview met Lex Gaarthuis op Radio 10 hoe hij zich hierop voorbereidt.

Lezen, lezen, lezen
Johnny mocht op 12 januari 39 kaarsjes uitblazen en bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Veel van zijn vrienden wisten al snel wat een leuk cadeau was voor de vader in spe. “Ik heb voor mijn verjaardag laatst heel veel van die boeken gehad van vrienden over het vaderschap en daar heb ik wel aardig wat in gelezen”, vertelt Johnny.

Spannend
Voor Johnny is het de eerste keer dat hij vader wordt en hij weet nog niet wat hij precies kan verwachten. Gelukkig kan hij altijd terugvallen op zijn verloofde Anouk, die uit een eerdere relatie een dochtertje heeft, Kiki (4). “Voor Anouk is het de tweede keer en die weet precies wat ze doet en ik heb natuurlijk al goed kunnen oefenen met haar dochter de afgelopen twee jaar. Dus volgens mij is er geen beter moment om vader te worden.”

Baby
In oktober maakten Johnny en Anouk op Instagram bekend in 2018 een nieuw gezinslid te mogen verwelkomen. Ook onthulde de vader in spe dat hij en zijn verloofde een jongetje krijgen en dat hij de naam Johnny krijgt.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Radio 10, Story | Beeld: Hollandse Hoogte