Trotse vader Johnny de Mol openhartig over zoon: ‘Het gaat supergoed’

Alles gaat goed met zijn jonge zoontje

Het is inmiddels een maand geleden dat Johnny de Mol vader werd van Johnny Jr. Op 23 april kwam zijn eerste kindje met verloofde Anouk van Schie ter wereld en het stel kon hun geluk niet op. De nieuwbakken vader deelt in een gesprek met Shownieuws hoe het vaderschap hem bevalt.

Wat een prachtig kindje.

Johnny Jr.

Johnny en Anouk delen af en toe een prachtig kiekjes van hun familie op social media. Het is duidelijk te zien dat het stel erg dankbaar is voor hun mooie gezin. Toch wisten we nog niet veel over hoe het ouderschap Johnny bevalt en of hij last heeft van gebroken nachten, tot nu toe. “Hij is op z’n goede gewicht”, vertelt Johnny over zijn zoon. “Hij eet goed, hij slaapt goed en hij poept goed.” Ook heeft de 39-jarige acteur niets te klagen over gebroken nachten. “Dat gaat wel goed eigenlijk. Ik had me op het ergste voorbereid en dan kan het alleen maar meevallen. Hij slaapt steeds meer door.”

Herstel Anouk

Hoewel de kersverse vader zijn handen vol had aan de zorg van zijn zoon, probeerde hij er ook zoveel mogelijk voor Anouk te zijn na de bevalling. “Mijn aandacht ging in het begin ook heel erg uit naar Anouk”, vertelt hij. “Dat zij er weer zo snel mogelijk bovenop zou komen en dat ik haar zoveel mogelijk kon ontlasten. Want ik moet straks weer gaan reizen en ga weer programma’s maken. Mijn aandacht ging vooral uit naar haar, ook naar die kleine natuurlijk.” De dolgelukkige vader sluit af dat hij niks te klagen heeft. “Het gaat supergoed, dus wij zijn hartstikke blij.”

 

Enjoy your sunday!! ? @anouk_van_schie ??? #family #son #dog #garden #whatelse #awesome #luckydick #love

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Weekend!! Family!! Pure joy!! ??????????? #mood #prettyawesome #betterthanever #rocknroll

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

..What a wonderful thing life is ?? #moederdag #mothersday #beingamom

Een bericht gedeeld door Anouk van Schie (@anouk_van_schie) op

Lees ook: Ontzettend schattig! Zo vroeg Johnny de Mol zijn Anouk ten huwelijk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Harold Versteeg