Lekker loeren: Jelka van Houten deelt leuke jeugdfoto

De actrice ging als tiener voor de tomboy-look

Wie een opruimbui heeft, komt eens wat tegen. Jelka van Houten weet er alles van. Het lijkt erop dat de actrice onlangs haar huis onder handen nam en zo ook weer foto’s van vroeger tegenkwam. Een van die foto’s plaatste de 41-jarige blondine op Instagram.

Uit de oude doos

Wij zijn niet de enigen die zich lieten inspireren door Marie Kondo. Ook Jelka nam voorbeeld aan de opruimgoeroe en stak de handen uit de mouwen. “Ook ik Marie Kondo my crib”, schrijft Jelka in de Instagram-caption. “En kom daarbij alle fases van mijn leven tegen”, vervolgt de blondine. Een van de vondsten die ze tegenkwam is een jeugdfoto. De zangeres plaatste het kiekje op Instagram en bezorgde haar volgers veel vertier.

Dikke lol

Jelka kon vervolgens rekenen op veel gekscherende reacties van zowel haar collega’s als haar volgers. “Jelle van Houten”, grapt Jim Bakkum in de reacties. Cabaretier Yora Rienstra doet ook nog een duit in het zakje: “Wow! Je lijkt op Nick Carter van de Backstreetboys!” Iemand anders zegt weer dat Jelka een lekkere tomboy-look had en dat ze ook maar eens moet opruimen. In haar Instagramstory gaat Jelka overigens lekker fanatiek door met het delen van jeugdfoto’s. Zo plaatste ze onder andere ook nog een leuk kiekje van haarzelf met zus Carice in hun jonge jaren.

Lees ook: inspireren door Marie Kondo.

Bron: Instagram Jelka van Houten | Beeld: Videostill