Voormalig K3-leden Karen, Kristel en Josje weer herenigd

k3 karen josje kristel

De dames gingen er met elkaar een dagje op uit

Karen, Kristel en Josje hadden gisteren de tijd van hun leven. Zo is te zien op de Instagramaccounts van de dames. Na hun stop als K3 in 2016 zouden de dames ‘ruzie’ hebben, maar na het zien van deze vrolijke kiekjes lijkt daar helemaal geen sprake meer van te zijn.

Ook Josje’s zoontje Kamari was erbij!

Ruzie

Karen, Kristel en Josje stopten een paar jaar geleden met K3 en gaven het stokje door aan Hanne, Klaasje en Marthe. Ze hadden een emotionele laatste show in 2016 en daarna draaide de geruchtenmolen overuren. Zo zouden de dames geen contact meer hebben met elkaar. Kristel zou Josje hebben ontvolgd op Instagram en Karen zou Josje niet hebben uitgenodigd voor haar bruiloft. Toen Josje in verwachting was, voelde ze dan ook niet de behoefte om haar oud-collega’s van het heuglijke nieuws op de hoogte te stellen.

Koek en ei

Van een vete lijkt overigens (inmiddels) helemaal geen sprake te zijn. Zo liet Josje al eerder weten dat ze zoontje Kamari graag wilde voorstellen aan haar oud-collega’s. De blondine voegde de daad bij het woord, want gisteren kwamen Josje, Karen en Kristel bijeen voor een gezellige middag. Zo lieten alle drie de dames op Instagram weten dat ze een ontzettend leuke dag met elkaar hebben gehad. “Fantastische middag gehad met fantastisch gezelschap”, jubelt Karen op Instagram. Kristel vervolgt: “Wij 3.” Josje kan niet achterblijven en plaatst ook een kiekje van hun middag op social media.

Blije fans

De reünie van de dames was iets waar veel fans lang op hebben gewacht. “Oh zo blij om dit te zien”, “Tof dat jullie elkaar nog zien”, en “Ik ben helemaal aan het flippen. Zo leuk dat jullie weer even samen zijn”, zijn slecht een paar van de enthousiaste reacties op Instagram.

Bekijk hieronder de plaatjes van de middag van de dames.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Great afternoon in great company! ???#girlsjustwannahavefun @kristelverbeke @josjecoos

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij3 ??

Een bericht gedeeld door Kristel Verbeke (@kristelverbeke) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Terrasjesweer! ?

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Lees ook: Josje openhartig over moederschap: ‘Alle clichés over moeder worden zijn waar’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube