Aandoenlijk: Kate en prins William houden digitale bingo voor Britse ouderen

Kate en William

De hertog en hertogin van Cambridge hebben de grootste lol

Bewoners van verzorgingstehuizen kunnen helaas nog niet genieten van de ouderwetse bingo. Dit geldt ook voor de ouderen in de Britse verzorgingstehuizen. Dit betekent echter niet dat een potje bingo er helemaal niet meer inzit, zo bewezen Kate en prins William. De hertog en hertogin organiseerden daarom een heuse digitale bingo.

Quarantaineproof bingo

Kate en William skypen de laatste tijd wat af. Zo maakten de twee onlangs aan digitale babbel met Britse veteranen en praatte Kate met veel zorgmedewerkers. Kate en William kropen onlangs weer achter de webcam en organiseerden een digitale bingo voor de ouderen in een verzorgingstehuis. Op de beelden is te zien dat de bewoners het goed naar hun zin hebben. Ook de hertog en hertogin van Cambridge hebben minstens zoveel plezier.

Grapjes

Kate en William pakken omstebeurt een bal. Vervolgens laten ze voor de webcam het nummer zien en maken ze bij elk getal een grapje. De hertog en hertogin hebben de grootste lol tijdens de bingo. Toch mogen ze volgens een van de bewoners nog wel even werken aan hun bingovaardigheden. “Hoe deden we de bingo? Deden we het goed?”, vraagt prins William. “Ja, heel goed. Maar het was niet zo goed als het had moeten zijn”, grapt een dame. Kate en William kunnen gelukkig hartelijk om de opmerking lachen.

Lees ook: Nick en Simon reageren op vermeende ruzie

Bron: Kensington Royal | Beeld: Videostill