Nick en Simon reageren op vermeende ruzie

De heren zouden elkaar niet kunnen luchten of zien

Nick, Simon en Kees debuteerden gisteravond met hun nieuwe programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound op de Nederlandse beeldbuis. Het programma van de vrienden scoorde gisteren goed, maar liefst 976.000 mensen keken naar de Volendammers. Toch wordt er nog weleens getwijfeld of Nick en Simon daadwerkelijk vrienden zijn. Ook gaan er weleens geruchten dat de twee elkaar niet kunnen uitstaan. Het zangduo reageert nu op de roddels.

Zangduo

Nick en Simon kwamen in 2006 met hun eerste album op de proppen. Dat was het begin van hun succesvolle muziekcarrière. Hoewel de twee al meer dan tien jaar samen op de planken staan, steken er nog weleens geruchten de kop op dat de twee helemaal geen vrienden van elkaar zijn. Shownieuws was benieuwd hoe de vork in de steel zit en vroeg de heren naar de vermeende ruzie: “Ja, er is momenteel wel een beetje afstand tussen ons”, vertelt Nick. “Metertje of anderhalf”, vult Simon droog aan.

Geen ruzie

Simon vertelt vervolgens dat de twee het gewoon goed met elkaar kunnen vinden. “We zijn ruzie’s eigenlijk altijd voor”, deelt de zanger. Simon vertelt dat hij niet op de hoogte is van de roddels over de vermeende ruzie. Hij vervolgt dat de twee onderling goed hebben afgesproken wie wat doet. “We hebben geen scheve verhoudingen over wie wat doet. Het is heel duidelijk verdeeld. Tachtig procent voor mij en twintig voor Nick”, grapt Simon.

Lees ook: Goed nieuws voor GTST-fans: opnames van de soap worden in juni hervat

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill