Katja Schuurman over dochtertje: ‘Een naam hebben we al gekozen’

Katja Schuurman

Katja en Freek weten al hoe ze hun kindje willen noemen

Een dolgelukkige Katja Schuurman en Freek van Noortwijk onthulden op Valentijnsdag dat ze samen hun eerste kindje verwachten. In april deelde de 45-jarige actrice dat ze in verwachting is van een meisje. Hoe het kindje gaat heten blijft geheim, maar Katja licht alvast een tipje van de sluier op.

Prachtige naam

Katja en Freek verwachten hun dochter in augustus. De tortelduifjes hoeven hun hersenen niet meer te kraken over een naam voor hun kindje. “Een naam hebben we al gekozen”, deelt de presentatrice met Nu.nl. “Het is een hele mooie geworden. Maar ik ga natuurlijk nog niet vertellen welke”, vervolgt Katja.

Zwanger tijdens de coronacrisis

Freek deelde eerder al dat het stel zich niet al te veel zorgen maakt over de zwangerschap van Katja tijdens de coronacrisis. Katja is over een paar maanden uitgerekend, maar ook zij bekijkt de situatie nuchter. “Ik maak me niet druk om dingen die in de toekomst zijn, dat is zonde van mijn energie. Dat zien we dan wel weer.” Katja kan momenteel niet zo vaak naar de verloskundige als normaal het geval zou zijn. Maar het stel roeit met de riemen die ze hebben. “We doen nu meer telefonisch, maar dat gaat supergoed. Er werken goede mensen, ze zijn zorgvuldig en liefdevol.”

View this post on Instagram

Een meisje…

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lees ook: Gaat huishoudster Nadège Chateau Marillaux overnemen?

Bron: Nu.nl | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang