Katja Schuurman en Freek van Noortwijk verwachten eerste kindje samen

De tortelduifjes kunnen hun geluk niet op

Het is Valentijnsdag en dat betekent dat de ene na de andere heugelijke aankondiging wordt gedaan. Zo maakte Freek Vonk zijn valentijn bekend op Instagram en maakte ook Marieke Elsinga duidelijk niet meer op de markt te zijn. Katja Schuurman doet er nog een schepje bovenop en meldt op Instagram dat ze opnieuw moeder wordt.

Mooiste valentijnscadeau

Katja plaatste vandaag een prachtig liefdeskiekje op Instagram. Hoewel het plaatje al mooi is, is de boodschap die ze in de caption schrijft helemaal bijzonder. “Het mooiste valentijnscadeau dat we elkaar konden geven”, begint Katja haar bericht op Instagram. “We worden papa en mama”, onthult ze. Freek en Katja worden vervolgens bedolven met felicitaties. Zo laten onder andere Britt Dekker, Kim Feenstra en Jan Versteegh weten ontzettend blij te zijn voor het stel.

Kinderwens

Katja en Freek maakten er nooit een geheim van dat ze graag een kindje willen. In het Vlaamse programma Gert Late Night liet Katja eerder al weten alles over te hebben voor een kindje. Zo vertelde ze dat ze was gestopt met de medicatie tegen haar bipolaire stoornis. “Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen.” Destijds wenste ze binnen een jaar zwanger te zijn. “Ik ben 44. Ik kan niet zo heel erg lang meer wachten.” Katja’s wens is dus in vervulling gegaan! Op 19 februari mag de presentatrice alweer 45 kaarsjes uitblazen. Het management van Katja heeft bevestigd dat ze zelf zwanger is, dit liet de actrice op Instagram in het midden.

Grote liefde

Katja was eerder getrouwd met Thijs Römer, met hem kreeg ze dochter Sammie. Hoewel de twee in 2015 van elkaar scheidde, gingen ze als vrienden uit elkaar. In 2015 werd ook bekend dat Katja een relatie heeft met Freek. Een jaar later verloofden de twee zich. In juli 2019 gaven de twee elkaar het ja-woord. Thijs was ook op de bruiloft aanwezig.

Lees ook: Deskundigen leggen uit: dit is de weersverwachting van zomer 2020

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Katja Schuurman, Flair | Beeld: BSR Agency BV