Katja Schuurman reageert op geruchten over ‘seksverslaving’

katja schuurman

De actrice zou volgens sommigen in behandeling zijn geweest voor een seksverslaving

Rondom Katja Schuurman draait de geruchtenmolen overuren. De actrice kwam de afgelopen tijd vaak in het nieuws vanwege haar ’tijd voor zichzelf’. Katja deelde flink wat foto’s van zichzelf op Instagram waar te zien was dat de actrice niet in Nederland verbleef. Al gauw gingen de geruchten rond dat Katja in behandeling was voor een seksverslaving. Op Instagram deelt de brunette haar verhaal. 

De actrice laat weten dat het klinkklare onzin is.

Tijd voor zichzelf

Op Instagram laat de Katja Schuurman weten dat ze tijd voor zichzelf nodig had. “Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om m’n nieuwe routines eigen te maken”, geeft de actrice aan. Op de foto’s op Instagram zien we Katja mediteren en tot rust komen in een zwembad. “Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen”, deelt Katja.

Verslaving

Uit dit bericht blijkt al: Katja had enkel en alleen wat tijd voor zichzelf nodig. Toch wil de actrice ingaan op de geruchten over haar ‘seksverslaving’. “Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact-checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb. Ik waardeer seks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen.” De actrice voegt nog toe: “Verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees.”

View this post on Instagram

Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om me nieuwe routines eigen te maken. Ik haat structuur, maar ik heb het meer nodig dan ik wilde inzien. ‘Real freedom comes from setting limitations here and there.’ Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen. Toch heel even: Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb. Ik waardeer seks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er ópener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees ?

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lees ook: Tranentrekker tijdens TVOH: Esmée raakt kijkers met emotioneel verhaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube