Katja Schuurman plaatst ontzettend lieve foto met baby Coco

De actrice en presentatrice ‘ontploft bijna’ van liefde voor haar baby

Dat Katja Schuurman ontzettend gek is op haar tweede dochtertje Coco, zal je niet ontgaan zijn. Zo deelde ze eerst al een reeks prachtige foto’s van haar kersverse dochter en pakte ze nogal uit met de babykamer. Nu plaatst ze op haar Instagram weer een ontzettend lief kiekje met baby Coco. How cute!

Zoveel liefde

In augustus werden Katja en haar grote liefde Freek van Noortwijk de trotse ouders van baby Coco. De actrice en presentatrice kan niet ophouden met foto’s van haar kleine grote liefde te delen op Instagram. Daarmee weet ze de harten van vele volgers te breken van zoetheid. Ook haar eigen hart ‘kan het bijna niet aan’, schrijft Katja bij het kiekje. “Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde.”

Reacties

Ook haar volgers kunnen het schattige kiekje met baby Coco bijna niet aan. “Wat een knap meisje”, reageert iemand onder de foto. “Oooh dat straalt ook van jullie foto’s af”, zegt een ander. Ook bekende vriendinnen Quinty Trustfull, Nicolette van Dam, Kim Feenstra en Wendy van Dijk overladen Katja met hartoogjes en hartjes.

Lees ook: Katja Schuurman viert laatste zomerdag met baby Coco

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Brunopress, credit Patrick van Emst