Katrina is sprakeloos na indrukwekkende metamorfose

De Makeoverguy heeft zijn werk weer goed gedaan

Katrina bracht onlangs een bezoekje aan Christopher Hopkins, ook wel bekend als de Makeoverguy. De vrouw wilde graag een makeover en die kreeg ze. Na de metamorfose straalt de vrouw van oor tot oor.

Metamorfose

Van heinde en verre brengen vrouwen een bezoek aan de Makeoverguy. De visagist doet zijn naam eer aan en weet elke keer precies hoe hij iemands mooie punten benadrukt. Zo waren deze vrouwen helemaal in hun nopjes toen Christopher de schaar in hun lokken had gezet. Dit keer is het de beurt aan Katrina. Katrina kan niet wachten tot de Makeoverguy haar onder handen neemt. Er is echter wel iets waar ze bang voor is. “Dat ik straks kort haar heb”, biecht ze op. “Maar als hij denkt dat kort haar me goed staat, ga ik ervoor”, zegt Katrina vervolgens nuchter.

Nog steeds lang haar

Tot Katrina’s grote opluchting heeft ze na de metamorfose nog steeds lang haar. Ze heeft wel een pony gekregen, maar het staat haar fantastisch. Katrina weet niet wat ze moet zeggen als ze zichzelf voor het eerst in de spiegel ziet. “Ik ben heel blij”, weet ze uiteindelijk uit te brengen. Katrina wilde dolgraag een metamorfose van Christopher. Ze kreeg dit dan ook cadeau van haar echtgenoot. Zodra Katrina’s man haar ziet, straalt hij van oor tot oor. Bekijk zijn hartverwarmende reactie hieronder.

Lees ook: Loopt er een rood lijntje in de lengte over je nagel? Dit betekent het

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill YouTube