Kelly Weekers en John Ewbank in verwachting van tweede kindje

Het koppel is al een aantal jaren gelukkig met elkaar

 Prachtig babynieuws voor voormalig Miss Nederland Kelly Weekers en muziekproducer John Ewbank. Het koppel is in blijde verwachting van hun tweede kindje. Dit heuglijke nieuws bracht Kelly afgelopen week naar buiten via Instagram. 

Foto op Instagram

Op Instagram deelt de voormalig Miss Nederland een prachtig kiekje. Op de foto zien we Kelly stralen in een blauwe jurk. Er is al een klein babybuikje te zien. De blondine schrijft onder de foto: “Thuis, en op naar ons volgende avontuur. We kunnen niet wachten tot jij er bent kleintje!”

Een broertje of zusje erbij

John en Kelly zijn al een aantal jaren gelukkig. Het koppel is niet getrouwd, maar al wel sinds 2015 verloofd. Samen zijn John en Kelly de trotste ouders van dochtertje Scottie – dat over een aantal maanden een broertje of zusje gaat krijgen.

View this post on Instagram

Social media laten een stukje van iemands leven zien, niet alles. Daardoor sluipen (voor)oordelen er snel in. Je ziet namelijk de grote lijn, niet de details. Je ziet een minuut, maar niet de hele dag. Een karaktertrek, maar niet iemands karakter. Ik krijg regelmatig naar mijn hoofd geslingerd – en ja, soms heel ongenuanceerd, lange leve social media – dat mijn leven alleen maar leuk is, maar dat is zeker niet zo. Het is wel zo op macroniveau: de basis van mijn leven staat als een huis. Allemaal dingen waar ik jarenlang serieus naartoe heb gewerkt en nu de vruchten van pluk. Grappig genoeg krijg ik vaak te horen dat dit op microniveau vast hetzelfde zal zijn. Dat ik altijd alles perfect voor elkaar heb en nooit shit heb om mee te dealen. Het lijkt me heerlijk als dat mijn werkelijkheid zou zijn, maar mijn realiteit is het zeer zeker niet! De dingen die ik in en om het huis niet voor elkaar heb zijn eindeloos. De keren dat er nog was ligt, het een zooi is, ik niet op tijd boodschappen heb gedaan, in de ochtend moet haasten of iets vergeet zijn ontelbaar. Maar heel eerlijk? Dat boeit me niet. Die dingen lopen uiteindelijk allemaal wel weer los, soms is het gewoon een kwestie van andere prioriteiten op zo’n moment. En ja, ook ik kan janken, boos of juist uitzinnig blij zijn door de leuke en minder leuke dingen die op mijn pad komen, maar na een piek of dal veer ik weer vrij snel terug naar mijn basis. Aard van het beestje, nuchtere opvoeding en vooral die ‘Happy Life 365 mindset’ maken dat ik zo in het leven sta. Zeker niet perfect, maar wel best relaxed. Als je de lat wat lager legt voor jezelf, vooral niet te veel gaat vergelijken en accepteert dat problemen gewoon bij het leven horen, wordt je leven echt een stuk leuker! #stukkieuit #HappyLifehacks365 #bijnaverkrijgbaar #preordernow

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers) on

Lees ook: Martien Meiland doet boekje open over heftige periode in zijn jeugd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP