Martien Meiland doet boekje open over heftige periode in zijn jeugd

“Ik had het er heel moeilijk mee”

Denken we aan Martien Meiland, dan denken we aan een hoop hilarische momenten, veel glazen wijn en flink wat lolletjes op z’n tijd. Ondanks deze gezellige momenten, ziet het leven van Martien er niet altijd even rooskleurig uit. De 58-jarige heeft tijdens zijn jeugd een heftige periode gehad. In het tijdschrift Wendy vertelt Martien wat hij heeft meegemaakt. 

“Mijn moeder werd ziek”

In het tijdschrift vertelt Martien openhartig over de ziekte van zijn moeder. Toen Martien nog jong was, werd zijn moeder getroffen door kanker. “Mijn moeder werd ziek. Darmkanker. Vreselijk”, vertelt Martien. De realityster geeft aan dat zijn moeder op 45-jarige leeftijd overleed.

Heftige periode

Martien vertelt dat het een heftige periode was, maar dat hij zo snel mogelijk de boel probeerde op te pakken. “Ik had het er heel moeilijk mee, maar heb ook meteen de schouders eronder gezet.” Martien vertelt over z’n jongere broertje en zusje en zijn vader die veel aan het werk was. Martien moest vanwege deze situatie naar eigen zeggen het huishouden draaiende houden. “Zaterdagochtend boodschappen doen, iedere avond koken voor het hele gezin”, legt de realityster uit.

Lees ook: Hartverscheurend: dierenarts geeft dodelijk spuitje aan verkeerde hond

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: BSR Agency, AIP