Wie kent de jonge Rikki uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Jonge Rikki is al lang geen kleine meid meer

Kleine meisjes worden groot, zeker in soapseries. Rikki de Jong, de dochter van Rik en Anita, werd niet altijd gespeeld door Robin Martens. Toen ze nog een kind was werd ze gespeeld door Amber Brantjes, die de rol van 2006 tot 2010 vertolkte. Vanaf september 2010 nam Martens het stokje over en verdween Amber uit de schijnwerpers. 

Met de vier jaar dat zij Rikki speelde was Amber het eerste kind in de serie dat voor langer dan een jaar de rol vertolkte van een personage!

Amber Brantjes
Amber is inmiddels 20 jaar en niet meer voor de camera te zien, maar erachter: ze is namelijk fotografe geworden. Ze heeft haar eigen bedrijf opgericht, nadat ze fotograferen voornamelijk als hobby deed besloot ze de basisopleiding van de Fotoacademie te doen. Deze heeft ze volbracht en sinds januari staat ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ze is inmiddels geen kleine meid meer, zo is ook te zien op een recente Facebook-foto, wat een plaatje is ze geworden!

Fun Fact
Wist je dat Goede Tijden zomaar een andere naam had kunnen hebben? Vóór de keuze viel op Goede Tijden Slechte Tijden, passeerden vele andere titels de revue, zoals Tussen Leven en Dood en De Rusteloze Jaren. Nog een leuk weetje: 48 personages kwamen in de soap aan hun einde. Van Martine Hafkamp is onbekend of ze een boottocht op de oceaan overleefde. Wat ook maar weinig mensen weten is dat er in 1998 een heuse GTST-film werd gemaakt: hierin draait het om een droom van een oerkarakter uit de serie: Laura Selmhorst.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: ADLibelle | Beeld: videostill GTST