De kerstbomen van Ikea voor 1 euro zijn weer verkrijgbaar!


Bij Ikea kun je je kerstboom voor slechts 1 euro ophalen

Goed nieuws voor de mensen die alweer staan te trappelen om de kerstboom op te tuigen. Ikea heeft namelijk bekend gemaakt dit jaar opnieuw de 1 euro actie met kerstbomen te starten. Tot en met 7 december kun je hier terecht voor de allergoedkoopste kerstboom van Nederland. Benieuwd hoe dit zit? Dat lees je hier!

Sla de kerstversiering maar vast in, want die kerstboom staat deze week nog bij je in huis.

Ikea kerstbomen

Voor de achtste keer op rij organiseert Ikea een van de leukste kerstacties van het jaar. Om een kerstboom voor slechts één euro aan te schaffen zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. De kerstboom heeft een verkoopprijs van 20 euro. Koop je deze kerstboom bij de Ikea voor 20 euro, dan krijg je een waardebon van Ikea met de resterende 19 euro erop. De kerstboom kost hierdoor eigenlijk 1 euro en de overige 19 euro kun je vrij besteden aan het uitgebreide Ikea assortiment.

TeamUp

Ikea Nederland schenkt ieder jaar traditiegetrouw in december een bedrag aan een lokaal goed doel. Dit jaar is het de beurt aan de kinderen van de Let’s Play for Change-campagne. November en december staan geheel in het teken van dit goede doel, dat dit jaar tegelijk valt met de Ikea-kerstbomenactie. Goededoelenorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland helpen gevluchte kinderen om meer structuur, stabiliteit en veiligheid te bieden, zodat ze weer kind kunnen zijn. Gezamenlijk wordt dit doel TeamUp genoemd. Kinderen tussen de 6 en 18 jaar kunnen participeren aan recreatieve sport-, spel- en dansactiviteiten in Nederlandse opvangcentra. Ikea kiest ervoor om december in het teken te zetten van de TeamUp-campagne.

Startdatum Ikea-filialen

Per Ikea-filiaal verschilt het wanneer de kerstbomen verkrijgbaar zijn. Op de site van Ikea vind je per filiaal welke actie waar begint. Veel shopplezier!

Lees ook: Speeksel van hond is levensgevaarlijk: ‘Soms zelfs amputaties nodig’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Ikea, Biano | Beeld: Unsplash, fotomontage