Vanaf deze week zijn de 1 euro kerstbomen weer verkrijgbaar bij Ikea!


Bij Ikea kun je je kerstboom voor slechts 1 euro ophalen

Goed nieuws voor de mensen die alweer staan te trappelen om de kerstboom op te tuigen. Ikea verkoopt vanaf deze week namelijk opnieuw kerstbomen voor slechts 1 euro. Met deze leuke actie van de Zweedse meubelgigant kun je dus voor een prikkie een prachtige – en echte – kerstboom in huis halen. Hoe werkt dit dan precies? Dat lees je hier!

Sla de kerstversiering maar vast in, want die kerstboom staat deze week nog bij je in huis.

Ikea kerstbomen

Voor de negende keer op rij organiseert Ikea een van de leukste kerstacties van het jaar. Om een kerstboom voor slechts één euro aan te schaffen zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. De kerstboom heeft een verkoopprijs van 20 euro. Koop je deze kerstboom bij de Ikea voor 20 euro, dan krijg je een waardebon van Ikea met de resterende 19 euro erop. De kerstboom kost hierdoor eigenlijk 1 euro en de overige 19 euro kun je vrij besteden aan het uitgebreide Ikea assortiment. En deze actie is deze week al ingegaan, dus haal die kerstboom maar vast in huis!

TeamUp

Ikea Nederland schenkt ieder jaar traditiegetrouw in december een bedrag aan een lokaal goed doel. Wat het goede doel dit jaar zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Vorig jaar was het de beurt aan de kinderen van de Let’s Play for Change-campagne. November en december stonden destijds geheel in het teken van dit goede doel. Goededoelenorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland bundelen hun krachten om gevluchte kinderen meer structuur, stabiliteit en veiligheid te bieden, zodat ze weer kind kunnen zijn. Gezamenlijk werd dit doel TeamUp genoemd. Kinderen tussen de 6 en 18 jaar kunnen participeren aan recreatieve sport-, spel- en dansactiviteiten in Nederlandse opvangcentra.

Startdatum Ikea-filialen

Per Ikea-filiaal verschilt het wanneer de kerstbomen verkrijgbaar zijn. Bekijk de website van Ikea voor meer informatie over de actie en waar de kerstbomen af te halen zijn.

Lees ook: Speeksel van hond is levensgevaarlijk: ‘Soms zelfs amputaties nodig’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Ikea, Biano | Beeld: Unsplash, fotomontage