Kerstmarkt in Maastricht dit jaar groter dan ooit!


Dit jaar is er een gigantische kerstmarkt in Maastricht

Waar we voorgaande jaren nog vaak over de grens moesten voor een leuke kerstmarkt, zien we nu steeds meer kerstmarkten in ons land verschijnen. Maastricht had al een aantal jaren een leuke markt, maar dit jaar zal deze groter dan ooit zijn. Boek dus maar vast een hotelletje, want je bent hier niet gauw uitgekeken!

Ga jij erheen?

Groot, groter, grootst

Maastricht pakt het dit jaar groots aan en breidt de kerstmarkt op het Vrijthof nog verder uit. Zo zal er onder andere een reuzenrad van 45 meter hoog zijn en een gigantische overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter. Er staan talloze kraampjes in kerstige kleuren, vrolijk verlicht met kerstlichtjes. Je kunt er naar hartelust oliebollen eten en glühwein drinken.

Shoppen

Ook kun je heel wat afshoppen op de kerstmarkt in Maastricht. Er zijn voldoende kraampjes met kerstartikelen waar al je kerstdromen waar worden. Daarnaast is er een Dickens-dorpje, een klein historisch dorpje in de stijl van Charles Dickens, het huis van de kerstman en genoeg tentjes waar je wijn en bier kunt drinken.

Kerstsfeer

Heb je helemaal zin in de kerstmarkt? Dan kun je van 1 december tot en met 31 december in Maastricht terecht. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag – woensdag: 11.00 – 0.00 uur
  • Donderdag – zaterdag: 10.00 – 01.00 uur
  • Zondag: 10.00 – 24.00 uur

Lees ook: Koningin Elizabeth maakt bijzonder gebaar naar moeder Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Videostill