Koningin Elizabeth maakt bijzonder gebaar naar moeder Meghan Markle

Doria Ragland krijgt een bijzondere kerst

November is aangebroken en dat betekent dat velen alweer kerstplannen maken. Het Britse koningshuis is daar geen uitzondering op. De moeder van Meghan Markle, Doria Ragland, ontving  namelijk een bijzondere uitnodiging van koningin Elizabeth. De Queen vroeg Doria om kerst samen met de Koninklijke familie te vieren, zo meldt Daily Express.

Kerst wordt doorgaans alleen met directe familie gevierd.

Bijzondere Kerstmis

Koningin Elizabeth brengt de feestdagen altijd door met directe familie. Toch maakt ze dit jaar een uitzondering op deze traditie en liet ze weten dat ze graag samen met Doria Ragland kerst wil vieren. De moeder van de hertogin van Sussex mag dan langskomen bij Sandringham Estate in Norfolk. Het is niet de eerste keer dat koningin Elizabeth mensen uitnodigt voor kerst die geen directe familie van haar zijn. Zo mochten de ouders van Kate Middleton, Carole en Michael, na het huwelijk van hun dochter met prins William ook aanschuiven bij het kerstdiner.

Verhuizen

Meghan heeft een hechte band met haar moeder. Doria was op 19 mei het enige familielid van de hertogin van Sussex dat aanwezig was bij de bruiloft. Na de bruiloft zegde Doria haar baan in Los Angeles op en ze overweegt nu om naar Londen te verhuizen, zodat ze veel dichter bij haar dochter woont.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????

Een bericht gedeeld door Ms. Doria Ragland (@doria_ragland) op


Lees ook: 
Rolstoelbasketballer Jelle van der Steen steelt kusje van Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill