Roxeanne Hazes beantwoordt openhartig vragen van fans op Instagram

De 26-jarige neemt geen blad voor de mond en durft gewoon te delen hoeveel ze weegt

Roxeanne vindt interactie met haar fans erg belangrijk. Zo neemt ze na een optreden altijd de tijd om met haar fans te praten en met ze op de foto te gaan. De 26-jarige maakt ook via Instagram tijd vrij om vragen van fans te beantwoorden, zo ook vandaag.

Ze heeft tijd vrijgemaakt voor een vragenrondje.

Vragenrondje

Via Instagram kunnen fans van de zangeres hun vragen insturen. Roxeanne krijgt onder andere de vragen wat haar aanstaande vakantiesbestemming is, waar ze het liefst winkelt en wat haar andere passies in het leven zijn. Tevens krijgt ze vragen over Fender en over afvallen, waar ze openhartig antwoord op geeft.

Fender

Op 10 juli 2018 werd Fender Andrew Arnold Zwennes geboren. Ouders Erik en Roxeanne kunnen hun geluk niet op, maar geven wel eerlijk toe dat het ouderschap zwaar is. Zo vertelt ze eerlijk dat het moeder worden voor haar overweldigend was. “Fender is bijna negen maanden oud en nu pas word ik weer langzaam mezelf. Ik heb wat gehuild in die beginperiode. Buikkrampjes, slapeloze nachten, de verantwoordelijkheid. Het is nogal wat! Maar God, wat ben ik dankbaar dat ik een kind heb. En wat voor een!”

Relatie Erik

Ook wordt er gevraagd naar haar relatie met Erik en of de komst van Fender deze heeft veranderd. “Ik ben nog zoveel meer van hem gaan houden. Hij is altijd bezig met mij en onze zoon. Het draait niet meer alleen om ons tweetjes. We hebben echt een heerlijk kind op de wereld gezet. Dan maar slapeloze nachten. Hij is geweldig.” Op de vraag of zij en Erik nog een kindje willen antwoordt Roxeanne: “Ooit wel, maar nu vinden we één kindje genoeg. Fender verdient alle aandacht van ons.

Afvallen

Roxeanne heeft altijd duidelijk gemaakt dat ze goed in haar vel wil zitten en omarmt body positivity. Wel heeft ze laten weten dat ze na de zwangerschap graag wat af wil vallen en graag haar oude lichaam terug wil. “Ik dacht dat ik weer snel mijn oude lichaam terug zou krijgen. Mijn eigen sokken aandoen is nog steeds slopend werk.” Ook wil de zangeres graag wat afvallen. Via haar social media krijgt ze de vraag wat haar afvalgeheim is, maar daar heeft de brunette helaas geen antwoord op. “Ik weeg nog steeds bijna 90 kilo. Als jij ‘m hebt, vertel het me…” Ze vertelt dat ze de discipline nog niet heeft gevonden om af te vallen. “Ik heb zometeen een afspraak met fit2future_pt. Door zijn hulp viel ik destijds 20 kilo af. Ik heb in mijn eentje absoluut geen discipline, dus de hulp van een trainer is hard nodig.”

Lees ook: Bibi Breijman grapt over huwelijksaanzoek en zo reageert Waylon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill