Kijkers Boer zoekt Vrouw raken niet uitgepraat over boer Willem

Boer Willem wordt door BzV-kijkers ‘de held van het seizoen’ genoemd

Afgelopen zondagavond genoten we met z’n allen van de laatste aflevering Boer zoekt Vrouw. De allesbepalende aflevering, aangezien hieruit bleek of het doorspitten van duizenden brieven, ongemakkelijke speeddates, die ellenlange logeerweek en romantische citytrip tot succes hebben geleid. Boer Willem, die de uitzendingen niet haalde, maakte de meeste indruk op de kijkers. 

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten.

Zes brieven

Boer Willem ontving aan het begin van het seizoen van Boer zoekt Vrouw maar liefst 6 brieven. Hiermee haalde de melkveehouder niet de uitzendingen, maar kon hij toch z’n geluk niet op. Willem besloot het daten serieus aan te pakken en voilà, daar was Rineke. De twee beleefden een leuke tijd, maar helaas was dit niet van lange duur. Afgelopen december besloten de twee er mee te stoppen.

Toch de ware

Of het avontuur hier stopte voor Willem? Absoluut niet. In de uitzending van afgelopen zondag vertelt de boer trots dat hij en Rineke het opnieuw geprobeerd hebben. Zoals Rineke het zelf benoemde kreeg zij boer Willem toch niet uit haar hoofd. Het koppel is inmiddels dolgelukkig met elkaar en hebben volgens Willem inmiddels ook echt verkering.

Kijkers kunnen hun geluk niet op

Boer Willem is veel kijkers niet ontgaan. Op Twitter laten kijkers weten dat boer Willem de held van het seizoen is. ‘Ik had liever een heel seizoen met Willem gehad. Wat een held!’, ‘Haha mooi die Willem. Dikke charmeur. Mooi dat ze gelukkig zijn’ en ‘Willem is, met zes brieven, de absolute winnaar van dit seizoen’, klinkt het op Twitter.

Lees ook: Nog altijd dikke mik tussen Bridget Maasland en ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Bron: Shownieuws | Beeld: KRO NRCV Beeldbank, Fotograaf: Linelle Deunk