Kijkers verbazen zich over familieproblemen in Help, Mijn Man is Klusser

Kijkers laten zich uit op social media vanwege de familieperikelen tijdens de uitzending

We konden gisteravond weer kijken naar een uitzending vol klusproblemen, heftige verhalen en opgeknapte huizen. Zoals we gewend zijn van het tv-programma Help, Mijn Man is Klusser startte de aflevering met een emotioneel verhaal. Tot grote frustratie van menig kijker.

Marloes en Robin

In de uitzending van Help, Mijn Man is Klusser zagen we Marloes en Robin, een koppel dat sinds drie jaar in het desbetreffende huis woont. Het gezin wordt binnenkort uitgebreid, aangezien er een kleine op komst is. Ontzettend leuk, maar niet erg handig. Het huis waarin Marloes en Robin wonen is namelijk allesbehalve kids-proof. Het huis zit vol met gaten in het plafond, meerdere lekkages en onafgemaakte muren.

Problemen met schoonmoeder

Volgens Marloes liggen deze mankementen in huis volledig aan haar man Robin. Robin zou volgens Marloes enorm lui zijn, waardoor het klussen niet wordt doorgezet. Schoonmoeder Petra heeft het koppel opgegeven voor het programma en blijkt flink wat kritiek te hebben op haar schoondochter Marloes. Aan presentator John vraagt schoonmoeder Petra of hij Marloes even aan wil pakken. Ze zou volgens Petra teveel klagen en niet goed meehelpen.

“Ik ben er klaar mee”

Aangezien Robin en Marloes zich flink storen aan het bemoeiende gedrag van Petra, besluit John het drietal eens bij elkaar te zetten. Tijdens dit gesprek lopen de gemoederen hoog op. “Je bemoeit je te veel met ons. Jij ziet allerlei dingen en daar zeg je wat van”, snauwt Robin naar zijn moeder. Dit valt Petra zwaar. “Ik ben er klaar mee Robin. De deur is dicht”, schreeuwt de moeder terug.

Twitteraars vinden veel van familiedrama

Ondanks dat het familiedrama uiteindelijk allemaal goed komt en het huis er piekfijn uit komt te zien, vinden kijkers het familiedrama enorm bijzonder. ‘Het lijkt wel op Het Familiediner’, schrijft een kijker op Twitter. Ook laten kijkers weten dat het probleem in hun ogen voornamelijk bij Robin en Marloes ligt. ‘Moeder is misschien een bemoeial, maar laten we eerlijk zijn, dit stel heeft een schop onder hun kont nodig’, klinkt het op Twitter.

 

Lees ook: Steeds meer gemeenten in Nederland schaffen hondenbelasting af

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland