Kijkers geraakt door scheldende Sunil in aflevering De Sleutel

Twitteraars hopen het beste voor de dakloze Sunil

In de tweede aflevering van De Sleutel bracht Beau van Erven Dorens een bezoek aan twee daklozen. De daklozen werden verrast met een sleutel van een eigen huis én de hulp om te werken aan een plek in de maatschappij. Dit lijkt een fantastisch aanbod, maar met het pittige verleden van de meeste daklozen, is dit heftige stap. 

Beau verraste de zwaar getraumatiseerde Sunil.

Sunil

In de tweede aflevering van De Sleutel leren we Sunil kennen. Sunil is een zwaar getraumatiseerde man die maar liefst 50 biertjes per dag drinkt, waardoor hij luidruchtig en agressief overkomt. Sunil is in zijn jeugd seksueel misbruikt en op jonge leeftijd al begonnen met drinken. Hij slaapt soms nachten achter elkaar op straat en geeft in gesprek met Beau aan dat soms hoopt niet meer wakker te worden.

Moeizaam

Beau verrast Sunil enorm. Allereerst denkt Sunil dat hij door een camera gevolgd wordt voor een documentaire en wil niet direct met Beau in gesprek. Het duurt zo’n 30 minuten tot Sunil in gesprek wil gaan met Beau, aangezien hij de boel eerst niet helemaal vertrouwt. Na flink wat gevloek en getier wil hij het gesprek eindelijk aangaan.

De sleutel

Wanneer Beau aan Sunil vraagt wat zijn toekomstplannen zijn, weet Sunil hier direct antwoord op te geven. “Huisvesting”, geeft hij aan. Beau aarzelt geen moment en overhandigt Sunil meteen de sleutels van zijn eigen huisje. Allereerst kan Sunil het niet geloven. “Serieus? Shit man. Serieus?”, geeft hij aan. Uiteindelijk kan Sunil zijn geluk niet op. Dit geluk werd ook door Twitteraars opgemerkt. Zij keken met bewondering naar het programma en hopen een stijgende lijn te zien. ‘Sunil, diep van binnen gewoon een heel lieve, warme man’, klinkt het op Twitter.

De hele aflevering van De Sleutel terugkijken? Klik hier.

Lees ook: Opnieuw grote tumor ontdekt bij snowboarder Bibian Mentel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill De Sleutel