Opnieuw grote tumor ontdekt bij snowboarder Bibian Mentel

bibian mentel

Bibian Mentel moet opnieuw een zware operatie ondergaan

Het zit voormalig paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel niet mee. Eind augustus werd Bibian nog geopereerd, omdat er voor de elfde keer kanker bij haar werd geconstateerd. Het leek goed te gaan met de brunette, maar helaas maakte haar man Edwin Spee onlangs op Facebook bekend dat er opnieuw een grote tumor in de rug van zijn vrouw is geconstateerd. 

“Weer die kut kanker”, schrijft haar man Edwin op Facebook.

Tumor

Op Facebook laat Edwin weten dat het opnieuw mis is. “Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind november weer een zware operatie moeten ondergaan”, schrijft hij op zijn persoonlijke pagina.

Niet te stoppen

De altijd positieve Bibian Mentel lijkt het niet mee te zitten. Uit het bericht van haar man blijkt de kanker niet meer te stoppen is met bestraling. Edwin legt uit: “Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door en nu dus wederom een tumor in een rugwervel.”

Dancing with the Stars

Ondanks alle tegenslagen in het leven van Bibian, laat zij zich absoluut niet tegenhouden. De voormalig paralympisch snowboardkampioen steelt elke week de show in het programma Dancing with the Stars. Edwin laat op Facebook weten hoe dit voor Bibian gaat verlopen: “In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen.” En zoals wij allemaal al hadden verwacht geeft hij aan: “Opgeven is voor Bibian geen optie.”

Lees ook: Emotionele Everon Jackson Hooi onthult: ‘Ik zag het leven niet meer zitten’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Shownieuws