Kijkers uiten kritiek op verschijning Frank Lammers in talkshow Beau

Kijkers storen zich aan de uiterlijke vertoning van Frank Lammers

Afgelopen donderdagavond nam Frank Lammers plaats aan tafel van de talkshow Beau. De acteur kwam in eerste instantie zijn verhaal doen over Pinkpop. Toch stak hij ook zijn mening over de vermeende racistische uitspraken van Johan Derksen niet onder stoelen of banken. Dit zorgde voor grote frustratie bij veel kijkers. 

“Een misselijk figuur”

Gezien de ophef over de uitspraken van Johan Derksen omtrent het Black Lives Matter-protest op de dam, kaart Beau het onderwerp aan tijdens zijn talkshow. Op de vraag wat Frank Lammers van Johan Derksen vindt, antwoord de acteur: “Ik vind Johan Derksen een misselijk figuur. Johan kan alleen maar uitdelen en niet incasseren.” Frank noemt het gedrag van Johan Derksen kinderachtig.

Uiterlijke vertoning

Ondanks dat velen het niet eens zijn met de uitspraken van Frank Lammers, is er iets anders waar veel kijkers zich aan storen. Tijdens het interview met Beau draagt Lammers de gehele tijd een pet. “Doe die pet eens af”, klinkt het dan ook in de reacties op Twitter. Sommige kijkers nemen de uitspraken van de acteur niet eens serieus door zijn uiterlijke vertoning. “Yep, Frank Lammers met z’n pet over over z’n gezicht getrokken, is pas bloedserieus te nemen hoor”, reageert een andere kijker op Twitter.

Lees ook: Oeps: bank lost per ongeluk de schuld van HEMA af

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Beau