Kijkers geraakt door nieuw programma Beau en de Veteranen

kijkers Beau en de Veteranen

Beau laat een diepe indruk achter bij de kijkers van het nieuwe programma

Presentator Beau van Erven Dorens (48) gaat in zijn nieuwe programma, Beau en de Veteranen, op pad door de Noorse fjorden met oorlogsveteranen. De veteranen leren hier hoe ze beter om kunnen gaan met hun PTSS en de nasleep die ze ervaren van hun missies in het buitenland.

De eerste aflevering is pas uitgezonden en de kijkers zijn nu al erg onder de indruk.

‘Het is elke dag oorlog’

Met name de omgang die presentator Beau heeft met de oorlogsveteranen raakt veel kijkers van Beau en de Veteranen. Beau gaat samen met zeven veteranen op pad door Noorwegen. Tussen hun reis door zijn beelden te zien van het dagelijkse leven van de veteranen en hoe de missies in het buitenland invloed hebben gehad op hun leven. “Het is elke dag oorlog”, vertelt de geëmotioneerde veteraan Harold met tranen in zijn ogen. Deze uitspraak raakte de kijkers diep van binnen.

Reacties van kijkers

Op social media lieten kijkers weten wat ze van het nieuwe programma vonden. “Grensverleggend dit programma”, schrijft één. De reacties stapelen zich op: “Wat is Beau een goede, maar ook integere interviewer” en “Wat is dat heftig zeg. Indrukwekkend.” De eerste aflevering van Beau en de Veteranen sluit af met de deelnemers die ‘over de streep’ gaan bij bepaalde stellingen. Bij de vraag ‘Ga je over de streep als je weleens een doodswens hebt gehad?’ reageert één van de kijkers: “Even stil van.”

Beau en de Veteranen is elke dinsdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Aflevering van gisteren gemist? Je kunt deze hier terugkijken.

Lees ook: Wesley en Yolanthe naar verluidt weer samen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, RTL Entertainment